Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warsoł gut

Gdzie w Warszawie możn poznać bogatego faceta np obcokrajowca?

Polecane posty

Gość Warsoł gut

chce sie obok jakiegos zakręcić. Jakies kluby? Po hotelach nie bede biegała, nie jestem dziwką tylko szukam bogatego na męża

Gość hahahahauu
platinium i inne niby drogie miejsca

Gość tez mnie to interesuje
wiec moze jeszcze ktos napisze?

Gość ja wiem !!!!!!!!!
Ja wiem, bo znałam jakis czas temu chłopaka który studiował prawo, teraz jest adwokatem, był spod Warszawy, typowa bogatka rodzinka, tatus prawnik ,mamusia lekarka, braciszek architekt. xxxxx Wiec najłatwiej poznac takich na roznych kortach tenisowych - są w Jankach, Torwarze, Warszawiance i kilku innych miejscach. Duzo tam biednych ale bogaci na pewno są, wieczorami np. Oczywiście golf i jazda konna - to bardzo drogie sporty i biedni nie mogą sobie pozwolic na sprzęt. Rozne konferencje, bardzo dobre i drogie knajpy, salony samochodowe ;) takich marek jak Porsche, Lexus czy Mercedes

Gość tez mnie to interesuje
czyli bede musiala uderzyc w te miejsca :P

Gość kljhkljkl;kl;
najlatwiej poznac jednego zamożnego, moze byc brzydal albo jakas bogata kolezanka potem juz łatwo poleci, wkręci cie w towarzystwo. Pierwszy krok jest najgorszy, ja poznałam takiego przez internet, przypadkiem, mial zdjecie ale prawie nic na nim nie bylo widac, w rozmowie wyczułam ze jest kasiasty, po tym jak spędza wolny czas, po fotkach ktore mi pokazal, czuje ze dobrze trafilam :D niedlugo sie spotkamy

Gość geniuszek
Muszę Cię zmartwić, jesteś d****ą! Jak wszystkie które się wypowiadają w tym temacie!

Gość gość
nie jestem d***** tylko szukam bogatego na męża x Dobre ! Opisuje ambicje współczesnych kobiet. Albo d***** albo materialistka eh i weź tu, którejś się oświadcz:/

Gość gość
Haha, tak nazywają kobiety tylko biedni faceci. Nie macie ani pieniędzy ani kultury.