Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość właśnie się dowiedziałam

tak, jestem w ciąży mam 22 lata

Polecane posty

Witam drogie Panie. Jak w temacie okazało się ze jestem w ciazy, poczatku szok a teraz się cieszę. Mam tylko do was kilka pytań, czy też z początku bolał was brzuch jak na okres i byliście prawie pewne ze zaraz nadejdzie??? No ii czy też mialyscie dużą ochotę na seks? Czuje w macicy jaki lekki zzacisk który mnie lekko podieca. Ginekolog stwierdził tydzień. Nie wiem czy to normalne ale mam wrażenie ze moje krocze się zacisneelo. Chce mi się siłach ciągle imam bardzo duzo cieknacego sluzu. Nawet mój facet zauważył różnice podczas seksu. Też tak mialyscie ???

Przepraszam za błędy ale pisze na słowniku

Gość córeczka Agatka:-)
tak bolał brzuch jak na @

Ginekolog stwierdzil Czwarty tydzień

Gość do bani prowokacja!
postaraj się lepiej ! tym tematem nie wiem co chcesz osiągną

Gość córeczka Agatka:-)
Oj to świeżutka ciąża:) życzę zdrówka Ja jutro zaczynam 24 tc :-) i również mam 22lata:-) ciąża PLANOWANA:-)

Gość kas939
Ja też dowiedziałam się ze bede mama :) mam tylko nadzieje ze wszystko dobrze się ulozy to moja pierwsza ciąza ;)

Moja też pierwsza Ciąża. Dzisiaj mój przyszły mąż się dowie o dziecku. Jestem szczęśliwa ;D

Gość babukkia
4 tydzień? a jak to lekarz stwierdził? zwykle w takiej sytuacji mówi się o prawdopodobieńśtwie ciąży. a na chcenie się siku poczekaj, aż macica zacznie rosnąć, wtedy zobaczysz co to znaczy że chce sie siku :P krocze się nie może zacisnąć tylko to sobie wmawiasz ale poza tym zdrówka - i nie czytaj za dużo o problemach w ciąży, bo ci sie udzieli :P

Dzięki ;) Ale wiesz z tego co ni wiadomo to lekarz może już stwierdzic w 3 tygodniu, wtedy to wychodzi ze tydzień po planowanej mmiesiączce.

3 tydzien ciazy to ok tydzien przed okresem wiec lekarz nie moze stwierdzic ciazy.

No nie kochana, populacje masz w ok. 14 dniu cyklu a w 28 masz miesiączce, przelicz sobie dokładnie i wyjdzie Ci ze 3 tydzień od momentu zapłodnienia powinien być ok tygodnia oo planowanej miesiączce a nie przed. Jak wy dzieci planujcie jak podstaw nie znacie ?????

Owulacje .... Aj ten słownik

ale tygodnie ciazy liczy sie od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki. poczytaj sobie i wtedy tlumacz.

Gość loloparty78
a kto tak liczy? przecież pierwszego dnia ostatniej miesiączki na pewno nie była w ciąży. w ciązę mogła zajść najwczesniej ok 15 dnia cyklu. z tego m-ca, w którym doszło do zapłodnienia, to można najwyżej 2 tyg zaliczyć do ciąży.

wszyscy lekarze tak licza. dlugosc ciazy zaczyna sie liczyc od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki a nie od dnia zaplodnienia.

Gość loloparty78
a to, że lekarze licza wiek ciąży od momentu pierwszego dnia miesiączki służy wyłącznie obliczaniu terminu porodu i nie ma nic wsp/ólnego ze stanem faktycznym

Gość mnie w ciąży na początku
też bolał brzuch jak na @. Ochoty na sex większej nie miałam ale również miałam i do tej pory mam obfity śliz (jestem w 11 tyg)

a ja jestem w 38tc i czekam na porod jak na zbawienie!! :) tak, mnie tez tak bolal na poczatku brzuch ze bylam pewna ze @ nadejdzie i to taka wrecz okrutna :P aaaa i tez mialam 22 lata jak zaszlam w ciaze :)