Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpadnie się zaraz!

Czy ktoś w ogóle trzyma KREDENS ?!

Polecane posty

Gość rozpadnie się zaraz!

bo pociąg gwiżdże tuż za zakrętem!

Gość ha ha@
1979 albo coś

Czytałam gdzies, że jeden ze znanych wam kafeterian ostatnio naciągnął na kredens mosznę.

Gość znany kafeterian
właśnie mam mosznę przyciśniętą kredensem, mógłby mi kto pomóc się uwolnić ?

Ja niem tyle siły, żeby podnieśc i przesunąc kredens, moge jedynie odciąć przytrzaśniety fragment moszny scyzorykiem zdezynfekowanym w denaturacie, pasuje Ci?

tak w ogole to byla moszna wujka stefana bo wciaz drze morde jak nieprzytomny ale to nie zmienia faktu, ze "znany kafeterianin" zachowal sie dzielnie milczac twardo :)

nie znam tego "znanego ", ale pociagi u mnie jezdza regularnie :) kredens trzyma sie podlogi, bo jest przybity gwozdziami. po pierwsze dla bezpieczenstwa, po drugie zeby nie trzeba bylo go trzymac ;) rece powinny miec inne zajecie :P

Fridzia, jak to nie znasz "Znanego"?! Przeciesz mosznowy słoik to był prawdziwy hit Mastera ze dwa miesiące temu. Teraz smiałek z wygimnastykowaną moszną porwał sie na słynny, kafeteryjny kredens i jak widać, skończyło sie to dla niego przykrym przytrzasnięciem. Z tego co słyszałam w nastepnej kolejności ma w planach pokryc moszną lokomotywę, która odwiecznie trzęsie kredensem... jak tylko uda mu się odzyskać przytrzasniety wyżej wymienionym kredensem fragment moszny.

:D ..... aaaa, to chodzi o to prezentowane tu kiedys zdjecie...znaczy faceta od tegoz zdjecia... mowiac szczerze, nieapetyczne bylo.

Nie chcę się wtrącać, ale w zasadzie chętnie bym pomogła z tym kredensem. Nie było mi dane trzymać, a nie ukrywam, że bardzo mnie ineteresuje zdobycie tego typu doświadczenia. Raz o mało mi się to udało, tylko właśnie to "o mało" zepsuło akcję. Więc w razie czego.. to ja tak tylko.. mosznę uciśnioną kredensem wspomogę... podtrzymując... kredens... jakby co...

jak sie ma taka moszne to jeden fragmet w te czy we wte nie robi roznicy w razie czego uzupelni braki naciagajac to co pozostalo

Gość upierdolony stół
mnie ten kredens już przygniótł jest za cienszki

Gość Mosznowy
Po wielu latach treningu i rozciągania daję się najmować jako plandekarz. Ostatnio uczestniczyłem w akcji pożarniczej.

Iskierko... Master wyprodukował kilkuminutowy film z mrożącymi krew w zyłach scenami, w których to usiłował całkowicie pokryć własna moszną!! słoik po majonezie dekoracyjnym z renomowanej firmy majoneziarskiej, której to nazwy nie przytoczę z uwagi na kryptoreklamę. Majonez robi sie z jaj, stąd pewnie padł wybór słoika... to był prawdziwy hit. Zaczęło sie od trzesienia jąder, a potem napięcie rosło... jak u Hitchcocka.

lisica, az zaluje, ze nie widzialem intryguje mnie jedynie rozmiar tego sloika, bo jak wiadomo renomowana firma robi majonez w sloikach o kilku roznych wagowymiarach

Wiecie co, nie ma sprawiedliwości na tym świecie! Ja lubię Hitchcocka, a przegapiła :O A tak w ogóle, majonez też lubię... tylko słoików mam za dużo, więc jeśli by wpadł kolega znów na jaki taki pomysł (może jakaś zbiorówka?), to mogę odstąpić :) :D

iskra, ale o ile sie orientuje to jednak posiadaczka moszny nie jestes :) ojjj, fakt lepsza jednak moszna w garsci (kobiecej) niz na sloiku

kurz wpadajac w otwor ustowy powoduje drapanie w gardle. wtedy nie mozna przyjmowac nic do ust, a dzieje sie to ze szkoda dla ukurzonego :)

:D nie bolało go?? :D Ale szczerze powiedziawszy, to panowie obok lekko uwagę, odwracają...:D owow nie jestem posiadaczką, ewentualnie słoikami do użytku dysponuję.

Gość Mosznowy
JAk zobaczyłem te gify z prawej to mi się odechciało nawet tej pracy w OSP

nie no dark :) co prawda nie przegladalem wszystkiego bo nie zdzierze chyba ale ufo jest the best a to kretacze jedne

chcialabym zeby napadl na mnie bobr. napiali by o mnie w kolorowej gazecie :).... taki napastliwy, wyskakujacy nagle z kredensu... jednym machnieciem ogona starlby kurz i .... a tymczasem, jak zwykle samo zycie... jak juz do mojej wsi przyszedl bobr, to usiadl ludziom pod samymi drzwiami i nie chcial sie wcale ruszyc. spanikowani zadzwonili do mnie. ja do lesniczych, strazy miejsskiej, kolka lowieckiego, w koncu na policje.... i pod grozba napisania skargi, ze nie chca przyjechac na interwencje... przyjechali z weterynarzm. wsadzili go do klatki i odjechali do wielkiego prawie miasta... i co?.... nie trafilismy do gazety, bo bobr zamiast gwalcic spal ;)