Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aledzondro

wpadki podczas seksu

Polecane posty

Gość aledzondro

wasze, partnera lub te o których słyszeliście. piszcie.

Gość onaaaaa129
Nie wiem czy to można zaliczyć do wpadek ale pamiętam kiedyś z moim byłym rochalismy się a on włożył mi w dupe, chociaż wiedział że tego nie znoszę. Wywalilam go z domu

Kochamy się z mężem. Praktycznie w tym samym momencie dochodzimy do orgazmu. Ja już skończyłam, kiedy cały czas słyszę jęki męża. Łapię go za policzek i pytam się co tak długo? Okazało się, że skurcz go złapał w nodze.

Gość kgebs
hahahah

Gość ja miałam podobnie
ale to ja krzyczałam skurcz skurcz-mój facet przestał,patrzyl ze zdziwieniem,dodałam łydki:P!

Gość pechowy kochanek :[
Uprawiałem seks ze swoją dziewczyną kiedy nagle dostała ataku kolki nerkowej. Odchodziła od zmysłów z bólu, a że piliśmy wcześniej wino nie mogłem zawieźć jej samochodem do szpitala tylko wezwaliśmy pogotowie. Jęczała cały czas przez zęby żebym nie dzwonił nigdzie bo w końcu jej przejdzie. Zignorowałem to bo ludzie na skraju przytomności mówią różne rzeczy. Kiedy ratownicy przyjechali zrozumiałem czemu nie chciała abym po nich dzwonił. Jeden z nich był jej mężem. Okazało się, że od 2 lat spotyka się ze mną mając męża.

Też miałam przypadek z kolką nerkową. Dwa razy. Obeszło się bez pogotowia , a męża miałam obok siebie :)

Gość Zapytajkaaaa
Moja koleżanka w jak sie tak na poważnie zakochała i pierwszy raz poszła z tym facetem do łóżka to chciała żeby wszystko było tak idealnie i wg a w trakcie dostała... Miesiaczke...

Gość Onaaaaa129
jasne ze bolało

Gość erotoman*gawędziarz
W nocy, leżąc w łóżku, moja dziewczyna poprosiła, żebym zrobił jej masaż. Na początku było super, ona dawała sygnały, że ma ochotę więcej, więc masowałem, nastawiając się na ciąg dalszy. W pewnym momencie pocałowałem ją w szyję, a ona przestraszona i wyrwana ze snu głośno pyta: "Posoliłeś kartofle?"