Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś pominąłem?

czego pragną kobiety?

Polecane posty

Gość coś pominąłem?

świętej trójcy , czyli: faceta , kasy i seksu

Gość tego ...
żeby miał rozumu trochę

Gość martynika123987
a ja bym to określiła tak: miłości, dbałości, rodziny

Gość hfshjgjs
oczywiscie ze tak, ale wy nawet ruchac sie nie potraficie teraz

Gość Za to Wy faceci pragniecie
rozmowy, czynienia dobra i czułości :D

Gość gdziestamjest
Tez mam wrażenie ze facet i seks to jakaś prehistoria :-)

Gość kratka w paskiiii
ja chcę świętego spokoju, pasuje?

Gość coś pominąłem?
czyli jak nie macie np.seksu to chcecie wyłączyć kanały sportowe , włączyć czułość a potem mieć święty spokój ? a co z kasą ?

kobiety pragną tylko jednego: mieć lepiej niż inne kobiety lepszą sukienkę, lepszego faceta, lepszą urodę, więcej kasy, lepsze orgazmy :D na saaaaaaaaaaaaamym końcu chcą mieć lepsze mniemanie o facetach :P

Gość mrcsim
miłości,dbałości,rodziny tak? Zapewniam Cię że chyba jesteś wyjątkiem bo ja spełniałem te niby kobiece wymagania i za przeproszeniem gown z tego wychodziło moim zdaniem kobiety dzielą się na te które lecą na kasę i te które nie lecą na kasę ale musisz ją mieć :)na powodzenie nie mogę narzekać napewno niby na początku wszystko ładnie pięknie ale wszystko wychodzi po czasie mogę się mylić nie każda jest pewnie taka ale przez tyle lat nie trafiłem na normalną kobietę a że jestem wrażliwy, nieśmiały i z tego powodu małomówny to przeważnie jestem odrzucany już na samym początku każda pisze liczy się rodzina,miłość i inne pierdoły a na końcu się okazuje że wybiera cwaniaka typowego macho z kasa :) więc się pytam gdzie te NORMALNE KOBIETY ?

Gość kratka w paskiiii
kasę same sobie zarobimy, do niczego nam nie jesteście potrzebni, eunuchy!

Gość gdziestamjest
Tu ktos dobrze napisał , ze pragną mieć lepszego faceta od koleżanki . Zgadzam sie , może nie tyle co lepszego ale ma być podziwiany. Jeżeli ty kolego jesteś nieśmiały to masz problem faktycznie. Lubimy faceta który jest zabawny itd i ta dobroć schodzi na dalszy plan . A kobiety od zawsze dzieliły sie na materialistki i te z pieniędzmi :-)

Gość Romek30
dzieci sobie też same zrobicie i wogóle wszystko same :) ach ach

Gość kratka w paskiiii
dokładnie tak, facet do niczego nie jest potrzebny, a tylko problemy z nim i frustracje

Gość panowie, panowie
normalna kobieta nie weźmie sobie rzucającego generalizacjami pustaka:) kiedy się nauczycie, że chcąc stworzyć relację nie można narzucać mu "MUSISZ mi udowodnić, że jesteś inna niż te które spotkałem"? i to co sie z Was wylewa w wirtualu tkwi w waszych głowach więc w realu na bank jest widoczne i to, że ktoś nie chce z Wami być oznacza tyle, że całokształt jednak nie odpowiada. czy Wy lataliście za KAŻDĄ zainteresowana Wami kobietą? NIE, bo czasem Wam nie odpowiadał jej wygląd, czasem zachowanie, czasem na dłuższą metę była irytująca. i czy to coś złego? nie zachowujcie się jak dzieci sfochane, ze na pstryknięcie palcem nikt Wam nie oferuje miłości po grób przykładowo, ja bym nie mogła być z mrukliwym facetem bo sama dużo gadam i oczekuję rozmów na setki tematów od osób z którymi spędzam czas. byłam już w relacji gdzie on był małomówny i źle się czułam, tak samo ja jego męczyłam

Gość kratka w paskiiii
no i oczywiście to tylko kobieca przypadłość - chwalić się partnerem, faceci w ogóle nie porównują swoich kobiet, nie chwalą się laskami przed kumplami itp

Gość coś pominąłem?
kobiety nie potrafią funkcjonować bez wkurwiania się na facetów , bo potem wkurwiacie się na siebie , a to gorsze niż facet , na którym się wkurwiacie i na tym kończy się wasz wkurw , a zaczyna depresja

kratka w paski - musiał ci się zepsuć akurat wibrator... a serwis (w którym pracują prawie sami faceci ) będzie czynny dopiero w poniedziałek weekendowy pech... pozostaje obwiniać facetów za całe zło, bo pozostały wyłącznie palce albo facet na jedną noc

Gość kratka w paskiiii
możesz napisać to po polsku?

Gość kratka w paskiiii
to było do "coś pominąłem" a wkurwiać można się np. na szefa, ale nadal nie wiem, czy prawidłowo zrozumiałam to co piszesz

Gość pluto20
A po co komu kobiety ? :P

pierdolenie kotka za pomocą młotka i sranie w banie 3/4 kobiet to materialistki które nawet do roboty dupy nie rusza tylko chcą złapać frajera który będzie to COŚ utrzymywał i nie ważne czy będzie ją bił,zdradzał ba nawet srał na nią ale i tak będzie go Kochała z całego serca niby tak jak tylu ludzi tyle przykładów więc przestańcie mi tu pierdolic o miłości szczerości rodzinie no i zostaje niby ta normalna ćwiartka czyli reszta kobiet można powiedzieć chcąca założyć rodzinę z kochającym partnerem,mężem dla których nie liczy się kasa tylko udany szczęśliwy związek wiem że pierd..teraz głupoty ale taka prawda

Gość gdziestamjest
Znam wielu facetów którzy patrzą tylko jak tu spotkać kobietę z kwatera bo sami są tak niezaradni życiowo . Myśle , ze nie ma co generalizowac . Nastały czasy , ze kasa jest ponad wszystkim , ale mam nadzieje ze jakieś inne wartości jeszcze pozostały w nas .

tak oczywiście pozostały jakieś wartości tylko jakie oczywiście materialne po co poznawać gościa który naprawdę będzie kochał który chce założyć rodzinę który chce żyć w normalnym rodzinnym domu ale nie ma za wiele do zaoferowania oprócz samego siebie lepiej wybrać byle jakiego nie patrząc na wygląd,cechy charakteru itp tylko na zasobnośc portfela. Takie w większości jesteście. Powiecie szowini.świnia ale taka prawda. Jestem jaki jestem mam dobra pracę dom i pieniądze jestem prystojny ale jestem aktualnie sam spytaćie dlaczego. DLATEGO ŻE KAŻDA CO SPOTKAŁEM LECIAŁA TYLKO NA PIENIĄDZE PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ WSZYSTKO WYCHODZIŁO w praniu. Więc wolę być sam nie mieć żadnych problemów ruchac co tydzień inna a nie sponsorować takie COŚ

tak oczywiście pozostały jakieś wartości tylko jakie oczywiście materialne po co poznawać gościa który naprawdę będzie kochał który chce założyć rodzinę który chce żyć w normalnym rodzinnym domu ale nie ma za wiele do zaoferowania oprócz samego siebie lepiej wybrać byle jakiego nie patrząc na wygląd,cechy charakteru itp tylko na zasobnośc portfela. Takie w większości jesteście. Powiecie szowini.świnia ale taka prawda. Jestem jaki jestem mam dobra pracę dom i pieniądze jestem prystojny ale jestem aktualnie sam spytaćie dlaczego. DLATEGO ŻE KAŻDA CO SPOTKAŁEM LECIAŁA TYLKO NA PIENIĄDZE PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ WSZYSTKO WYCHODZIŁO w praniu. Więc wolę być sam nie mieć żadnych problemów ruchac co tydzień inna a nie sponsorować takie COŚ

Gość kamil jgora
z moich doświadczeń wynika, że dla większości kobiet ( ok.90%) kasa nie ma znaczenia

Gość bla bla i już
Żeby posiadał choć odrobinę inteligencji emocjonalnej... Coś zawsze na idiotów pod tym względem trafiam.