Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdjhsknmwjkvdfc

damsko meskie sprawy

Polecane posty

Gość fdjhsknmwjkvdfc

hej, mam taki problem, ze jest pewien kolega, dopki nie bylam w nim zakochana było okej, a teraz sie zakochałam i mi odbiło i wiem ze zaraz to zchrzanie przez moje zachowanie, bo juz zaczynam jakies fochy miec juz cigle sie przjemuje ze sie nudzi ze mna pewnie, ze nie chce mu sie ze mna pisac albo gadac, i takie rózne jazdy, ciagle patrze czy jest i bym pisała ciagle, nie chce go zameczyc, macie jakies rady zeby sie ogarnac, kurde sie boje ze juz to zchrzaniłam, bo juz dwa razy zrobiłam taka akcje ze o byle co focha miałam, jak miec dalej ten dystans co wtedy i nie odwalac dalej, pomózcie

Gość dasfd
masy na imie wiktoria_

Gość dasfd
Wiktoria* ?

Gość o moj boze..
CHcesz sie ogarnac? Przestań go idealizowac, napewno nie jest taki cudowny jak Ci sie wydaje, pomysl o jego zlych stronach.. To sposob na "odzauroczenie" XD

Gość fdjhsknmwjkvdfc
znaczy,ale ja chce z nim byc, tylko chodzi mi o to zeby nie wariowac, nie wymyslac problemów nie stwarzac niepotrzebnie itp, bo zawsze tak robie, jako kolezanka jestem super, a jak dziewczyna to swiruje i wsystko psuje, jakos chce temu zapobiec, spróbowac,zachowywac sie jak wczensiej, ale nie pamietam, hehe, nie wiem, nie pisac, nie przejmowac sie, nie okazywac ze mi sie podoba czy jak

Gość fdjhsknmwjkvdfc
ale dziekiz a odpowiedz