Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mukasztynowa

tabletki odchudzanie

Polecane posty

Gość mukasztynowa

Czy bral ktos tabletki z warzywnia warzywna ' odchudzanie' czy faktycznie widac efekty i nie ma skutkow ubocznych?

Gość fdfgnijhfdd
Mam zamiar kupic:-) na interii jest caly artykul o tych tabletkach. Ponoc skuteczne.

Gość zajdel
witam ja je bralem... jestem bardzo zadowolony... zrzucilem ok 15 kg .... nie mialem zadnych skutkow ubocznych, na poczatku tylko efekt przeczyszczajacy ale nie chodzilem czesto do kibelka tylko troche czesciej niz normalnie.... pozdrawiam

Gość Baszkielka
Cześć cześć cześć :) Ja jestem właśnie po pierwszym opakowaniu, czuję się bardzo dobrze :) Ważę 8 kilo mniej, uważam, że to bardzo dużo i chciałabym jeszcze 5... :) Zobaczymy czy się uda :) Pozdróffki

Gość dematana
A ja odkryła Cidrex Plus - małe kapsułki za 14 zł i apetyt mi znikł, do tego nie budzę się głodna w nocy - czekam na dalsze efekty

Gość catcate
nie ma skutecznych tabletek na odchudzanie, są za to warzywa, owoce i sport, po całkiem atrkacyjnej cenie, to ostatnie nawet darmowe

Gość ikarynka
hej Odchudzanie jest w porządku :) efekty nie są tak oszałamiające jak w reklamach, przynajmniej w moim przypadku... ale chudnę i zamierzam kupić kolejne opakowanie :)

Gość borkomir
aniu trzaskała, musisz trzaskać dużo kasy od foreverslimu...

Gość myjtt
Hej, pierwsze slysze o tych tabletkach warzywnia warzywna ' odchudzanie. Gdzie je dostanę? Ile kosztują? Czy to ich prawdziwa nazwa warzywnia warzywna ' odchudzanie? Czy tak potocznie je nazywacie?

Gość Pluja!
Ja kupiłam na stronie producenta... Odchudzanie to oficjalna nazwa, warzywnia warzywna to składnik chyba....

Gość palmirka
to mamy moja droga odmienne odczucia w tej sprawie :) mnie się udaje, zamawiam już drugie opakowanie... przykro mi, że ci się nie udało :((

Gość bobinka
No własnie - poczytajcie! Wszystkie opinie, a nie tylko pisane przez opłacanych hejterów!

Gość gość
ja na odchudzanie brałam tylko slimcea i tutaj mogę coś powiedzieć jeśli jest ktoś zainteresowany. innych nie stosowałam.

Gość gość
zgodze się z Tobą. Slimcea to bardzo skuteczny środek w walce z otyłością.