Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mukasztynowa

tabletki odchudzanie

Polecane posty

Go艣膰 mukasztynowa

Czy bral ktos tabletki z warzywnia warzywna ' odchudzanie' czy faktycznie widac efekty i nie ma skutkow ubocznych?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fdfgnijhfdd
Mam zamiar kupic:-) na interii jest caly artykul o tych tabletkach. Ponoc skuteczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zajdel
witam ja je bralem... jestem bardzo zadowolony... zrzucilem ok 15 kg .... nie mialem zadnych skutkow ubocznych, na poczatku tylko efekt przeczyszczajacy ale nie chodzilem czesto do kibelka tylko troche czesciej niz normalnie.... pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Baszkielka
Cze艣膰 cze艣膰 cze艣膰 :) Ja jestem w艂a艣nie po pierwszym opakowaniu, czuj臋 si臋 bardzo dobrze :) Wa偶臋 8 kilo mniej, uwa偶am, 偶e to bardzo du偶o i chcia艂abym jeszcze 5... :) Zobaczymy czy si臋 uda :) Pozdr贸ffki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dematana
A ja odkry艂a Cidrex Plus - ma艂e kapsu艂ki za 14 z艂 i apetyt mi znik艂, do tego nie budz臋 si臋 g艂odna w nocy - czekam na dalsze efekty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 catcate
nie ma skutecznych tabletek na odchudzanie, s膮 za to warzywa, owoce i sport, po ca艂kiem atrkacyjnej cenie, to ostatnie nawet darmowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ikarynka
hej Odchudzanie jest w porz膮dku :) efekty nie s膮 tak osza艂amiaj膮ce jak w reklamach, przynajmniej w moim przypadku... ale chudn臋 i zamierzam kupi膰 kolejne opakowanie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 borkomir
aniu trzaska艂a, musisz trzaska膰 du偶o kasy od foreverslimu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myjtt
Hej, pierwsze slysze o tych tabletkach warzywnia warzywna ' odchudzanie. Gdzie je dostan臋? Ile kosztuj膮? Czy to ich prawdziwa nazwa warzywnia warzywna ' odchudzanie? Czy tak potocznie je nazywacie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pluja!
Ja kupi艂am na stronie producenta... Odchudzanie to oficjalna nazwa, warzywnia warzywna to sk艂adnik chyba....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 palmirka
to mamy moja droga odmienne odczucia w tej sprawie :) mnie si臋 udaje, zamawiam ju偶 drugie opakowanie... przykro mi, 偶e ci si臋 nie uda艂o :((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bobinka
No w艂asnie - poczytajcie! Wszystkie opinie, a nie tylko pisane przez op艂acanych hejter贸w!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja na odchudzanie bra艂am tylko slimcea i tutaj mog臋 co艣 powiedzie膰 je艣li jest kto艣 zainteresowany. innych nie stosowa艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zgodze si臋 z Tob膮. Slimcea to bardzo skuteczny 艣rodek w walce z oty艂o艣ci膮.

Udost臋pnij ten post