11889408 0 Napisano Styczeń 27, 2013 Hej, mam pewien problem wpółrzyje z moim chlopakiem on ponad roku, prowadzimy stosunki przerywane Zawsze wychodzi przed i spokojnie jest pare czasu zanim 'dojdzie'. Teraz boje sie, że coś jest nie tak okres mam regularny w 28dc.Teraz jest juz 31dc i zamiast okresu jest bialy śluz.Nie mam zadnych objawów ciąży, robiłam dwa testy oba negatywne, jaka moze byc tego przyczyna?Umieram z obawy na ciaze.Dodam, że mierzyłam temperature w dzien sopdziewanej miesiaczki wynosila 36,6 od wczoraj mam ok 35,5 a mimo to okresu nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
11889408 0 Napisano Styczeń 27, 2013 teraz zmierzylam i mam 36,2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bialamasajka Napisano Styczeń 28, 2013 Stosunek przerywany to nie antykoncepcja, jeśli chcecie współżyć bez zabezpieczenia to róbcie to w dni niepłodne. Łatwo je wyznaczysz np mikroskopem owulacyjnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość imaneczka Napisano Styczeń 28, 2013 Też mam podobny problem, bialamasajka powiesz coś więcej nt tego urządzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach