Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezsilna212

pomocy

Polecane posty

od jakiegoś czasu mam ze sobą problem, przez to, że chłopak mnie zostawił robię sobie krzywdę, wczoraj próbowałam popełnić samobójstwo, robiłam sobie krzywdę już wtedy kiedy był ze mną bo bałam się, ze mnie zostawi, ciągle się bałam , ze może mieć inna bo czesto mówił, że mógłby mieć każdą, co mam zrobić? chcę Go odzyskać

Gość HuszuAsz
nie jest ciebie wart stać cię na lepszego

Gość pomysłowa Gośka
ty idź do lekarza od głowy:D

Gość Faceci to szuje!
Tego kwiatu jest pół światu:D Taki dupek nie jest Ciebie wart.Dziewczyno ogarnij się i zacznij myśleć rozsądnie.Może wyjdz do ludzi.Zobacz jak świat jest piękny bez takich dupków jak ten Twój🌻

Gość njnm,f
skoro powiedzial ci ze moglby miec kazda to co ty w nim widzisz ???? obudz sie !! gdybys byla dla niego wazna to kazda inna by go nie interesowala, ty chyba niezle musisz byc zapatrzona w niego, ale pamietaj wyglad to nie wszystko kiedys to zrozumiesz

ale chcę Go odzyskać On raz jest taki a raz taki, mówi, że mnie kocha ale przez to co robię i jak się zachowuje nie może ze mną być, nie chcę Go stracić to miłość mojego życia

mówił tak gdy się wściekłą nie usprawiedliwiam Go ale tak było, mówił mi, że nawet jak się obejrzy za inną ja jestem dla Niego najpiękniejsza ale boję się, że przez swoje zachowanie moge Go zupełnie stracić

Gość noblesssse
wczoraj próbowałam popełnić samobójstwo----------- ------------------ i jak nie udalo sie?????????????