Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NiktNIEwiedział

o dziewczynach(prosimy inteligentnych

Polecane posty

Właściwie o czym z Nimi najlepiej rozmawiać,niezawodne,sprawdzone i niekończące się tematy?Pamiętam ze szkoły dziewczyny zawsze trzymały się razem w swoim towarzystwie wiadomo nie od dziś,czują się świetnie,tylko mamy relacje kobieta - mężczyzna.Czy podejście ogolnie?Co radzicię,sądzicię zapraszamy,tylko bez lania wody,poważnie

Gość pytaniaaaaa
o muzyce, bo to każdy lubi

Gość kurkazlotopiórka prawdziwa
o wszystkim :)sztuczność zawsze wyjdzie .nie można non stop gadać o muzyce

Gość kurkazlotopiórka prawdziwa
a co ty tu instrukcji oczekujesz ?????????czy jak

Gość pytaniaaaaa
spontanicznie

Mówi się dużo że umiejętność konwersacji zanika,ludzie się od siebie oddalają,niektórzy są małomówni,nieśmiali czy mają schizofrenie zastanowieniem byłoby jak ich od tej psychozy odwieźć tak aby zaczęli myśleć optymistycznie,ludzie nie starają się zrozumieć drugich co widać po odpowiedziach,to ma być pełnym zdaniem?Spontaniczność tak ale oczekujemu tu burzliwej debaty po to żeby nie popełniać takich elementarnych błędów.Chodziło by mi o argumentowanie swoich wypowiedźi w sposób jasny aczkolwiek niekoniecznie prosty bardziej skomplikowany albo błyskotliwych podpowiedzi jak fajnie przeprowadzać rozmowę tak by niczego nie zepsuć o;)zapraszam zainteresowanych nie jednym zdaniem tylko rozwijamy temat,z autopsji wiadomo że jednostronna rozmowa do niczego nie prowadzi z tym,że mając drugą rozmówczynie-w tym przypadku,którą jest małomówna będzie ciężko więc prosimy inteligentne osoby,nie tylko dziewczyny od razu.Wiem życie niektórych przerasta i woli walczyć np sam ze sobą,potrzebne są zmiany owszem ale w dobrym kierunku

Gość pytaniaaaaa
Nikt ci tego nie powie, gdyż podczas rozmowy nikt się nad takimi rzeczami nie zastanawia, tylko po prostu gada.

właśnie dlatego nadmieniłem że inteligentnych prosiłem skoro to forum to chyba nie za wysokie progi na spokojnie niech się każdy się zastanowi,rozważamy wszystkie za i przeciw

Gość pytaniaaaaa
Skoro nikt, to miałam na myśli także inteligentnych. To jest spontaniczne i ludzie nie wiedzą jak to robią, po prostu gadają, tak jakby automatycznie.

Gość pytaniaaaaa
W związku z tym nie da się tego zaplanować.

Gość pytaniaaaaa
Aha i jeszcze mam dla ciebie złą wiadomość. Jeśli nie potrafisz rozmawiać z dziewczynami to znaczy, że jest z tobą coś nie tak i raczej nic na to nie poradzisz, chodź być może różne leki, narkotyki czy urazy głowy coś zmieniłyby, ale nie koniecznie na lepsze.

temat naprawdę wart jest uwagi widzę tylko że sam się produkuje a nikt nie chce się ze mną połączyć tylko każdy swoje(sobie rzepke skrobie) tak to nie dojdziemy do niczego więc może niepotrzebnie taki 'temat"

Gość pytaniaaaaa
Nikt ci nic nie napisze z powodów które podałam wyżej.

hej nie pakuj wszystkich do jednego wora tu nie we mnie jest problem,po prostu jak w piosence,bo z dziewczynami nigdy nie wie się czy dobrze jest czy może jest już źle i samo to że nikt sensownie nie odpowiedział mówi za się

Gość okijuyhgt
Z inteligentną dziewczyną o wszystkim. Najbezpieczniejsze tematy, który interesuje się chyba każdy: filmy, muzyka. Poza tym mów o swoich zainteresowaniach i pytaj o jej, wymieniajcie się informacjami na ten temat. Z pustakami można rozmawiać np. o życiu celebrytów, serialach, kosmetykach i ubraniach, obgadywać ludzi wokół i swoich znajomych.

myślałem że jest na to jakiś nadzwyczajny pomysł to akurat wszystko wiem bo się interesowałem tym kiedyś i czytam trochę w wolnym czasię.He jeśli temat się wyczerpał dla Was to i dla mnie,dziękuję wszystkim

Gość okijuyhgt
Rany, dziewczyna to człowiek, a nie jakaś istota z innego świata, z którą trzeba się jakoś specjalnie obchodzić. :D