Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dlaczego tak jest

Dlaczego prawiki mają takie wymagania ?

Polecane posty

Gość vrv5
żaba widać tradycjonalistka ;) w rzece pierzesz ubrania ? :D

"Ma się zaśmierdziałym busem tłuc ?" x no pewnie że nie. już ustaliliśmy, królewnie trzeba koniecznie kupić samochód. inaczej to w ogóle nie można żyć.

a tak w ogóle - ciekawe, jak przynoszą sobie zakupy kobiety, które nie mają mężczyzn ani samochodu? ­ i czy jak złamią rękę to już tak z nią leżą aż się nie zrośnie czy jednak ktoś im tam pomaga? :D

Gość popycham posty
P

"tylko o np zakupy do domu większe." x w tym momencie musimy zaakcentować że musi posiadać również dom. bo co mu po samochodzie i zakupach jak nie będzie gdzie miał ich zawieźć.

Gość a co złego w posiadaniu auta ?
o piszecie to tak jakby to było nie wiadomo co :o

Gość cóż dom
czy mieszkanie, samochód to nie jest nic nienormalnego wiec nie rozumiem tego cynizmu. No chyba że ktoś się nigdy tego nie dorobi...

Gość cóż dom
k

Większośc starych prawiczków tutaj nie jęczy, nie licząc wyjątków typu BLEBLE no ale to inna liga. Codziennie jest tu masa tematów z o wiele bardziej banalnymi problemami niż te z którymi my się borykamy. Rzekomy polew z nas wynika tylko i wyłącznie z faktu, że większość kobiet tutaj tylko na polu relacji intymnych może poczuć się lepsza od nas, co oczywiscie w przypadku kobiet nie jest żadnym osiągnięciem ale to nie ważne, grunt by poprawic sobie samopoczucie kosztem innych

mieszkanie? sam se patałachu mieszkaj w mieszkaniu! dziewczyna potrzebuje domu. z basenem. ­ przecież jak jej się pływać zachce to nie będzie latała gdzieś na publiczny basen, w którym pływają bakterie, grzyby i inne świństwa! ­ :D

wydaje mi się że wielu uczestników kafeterii cierpi na jakąś chorobę móżgu. a może są niedorozwinięci umysłowo i dlatego tu siedzą? bo trudno mi uwierzyć że ktoś jest taki głupi żeby uważać, że ja mam coś przeciw posiadaniu samochodu. napiszę wprost: jedyne z czego się nabijam to z głupoty laski która twierdzi że "samochód i prawo jazdy są najważniejsze". no ale w sumie powinienem się spodziewać że idiotka dla której "samochód i prawo jazdy są najważniejsze" to intelektem nie grzeszy i zrozumienie czegokolwiek z pewnością przychodzi jej z trudem.

Gość cóż dom
k

"przecież jak jej się pływać zachce to nie będzie latała gdzieś na publiczny basen, w którym pływają bakterie, grzyby i inne świństwa!" x zupełnie nie rozumiem twojego cynizmu (a tak na marginesie to chyba chodziło ci o sarkazm, cynizm to zupełnie co innego). co ty masz przeciw posiadaniu domu z basenem?

Gość offermo ona napisała
20:45 [zgłoś do usunięcia]off a ty intelektualista no auto, prawko, są po prostu do wygodnego życia niezbędne. x Niezbędne (to fakt) ale nie najważniejsze :o

Gość Leeeee Pravikson
up

"co ty masz przeciw posiadaniu domu z basenem?" ­ no jak to co - nigdy się go nie dorobię! ­ no ale od tego jest przecież facet :classic_cool: ­ podobnie jak od wożenia zakupów i kobiet ze złamanymi rękoma. i nogoma. tfu, nogami. kończynami w każdym razie.

Gość
prawiczku bez wiary czy to ty wlasnie jeses tym najprzystojniejszym z kafe prawikow???

"no auto, prawko, są po prostu do wygodnego życia niezbędne." x a własny jacht, samolot, willa na francuskiej riwierze to nie? samochód to tylko przedmiot. owszem przydatny ale pisanie głupot że jest "najważniejszy" i to z idiotycznego powodu "jak będziesz woził zakupy albo do szpitala jak rękę złamie" to naprawdę zasługuje wyłącznie na kpiny.

no i w ogóle śmieszne jest to stwierdzenie, że facet ma być kierowcą swojej kobiety. a jak wyjedzie w delegację albo sam złamie nogę? ­ taki prawdziwy maczo-men to zatrudnia 3 kierowców dyżurujących 24 h na dobę pod domem swojej damy i gotowych na każde skinienie. ­

Gość najgorszy jest brak
hamulcow u kobiety. nie dosc, ze idzie do lozka z ledwo co poznanym facetem to od razu uprawia z nim wulgarny i wyuzdany seks: anal seks na pieska z lapaniem na biust seks na stole seks w aucie seks pod prysznicem seks w pozycji na jezdzca oral, glebokie gardlo, lod z polykiem daje sobie lizac odbyt

koleś, nie żebym chciała cie martwić, ale to co podałeś to nie jest wyuzdany seks. ­ wyuzdany to jest: ­ - seks w spiżarni - seks w schowku na narzędzia - seks w garażu - seks szafie pancernej - seks na żyrandolu ­ z czego najbardziej wyuzdany jest oczywiście ten w schowku na narzędzia :D

Gość kamil jgora
samochód jest ważny, bo przecież nie będziesz małego dziecka woził autobusem mamy XXI wiek tu przyznaję kobietom rację kobieta myśli tak - on nie ma samochodu - no to pewnie jak urodzę dziecko to każe mi się bawić z tetrą

Gość kamil jgora
no to Darker jak popadłeś w letarg to czemu nie weźmiesz psychotropów?

Gość kamil jgora
Darker po prostu 90% kobiet woli chamów i dresiarzy, więc ty musisz trafić na te 10%. Łatwo nie jest, ale moim zdaniem łatwiej z psychotropami niż bez, przynajmniej u mnie tak było. Na pewno na jęczyd*pstwo jest najtrudniej zdobyć kobietę. Może 1% kobiet lubi jęczyd*pów. Dlatego musisz zmienić się w dżentelmena za pomocą psychotropów. Z dwojga złego kobieta woli jak będziesz jej sadził komplementy w co 2 zdaniu niż miałbyś jej jęczeć. Choć oczywiście najlepiej być chamem, ale nie każdy to potrafi. Ja próbowałem udawać chama, ale było to w moim wykonaniu po prostu śmieszne, dlatego obrałem strategię psychotropy + komplementy.

"kobieta myśli tak - on nie ma samochodu - no to pewnie jak urodzę dziecko to każe mi się bawić z tetrą" x no jakże by inaczej "kobieta myślała". brak samochodu = połamane ręce, w nich 4 reklamówki i "tetra". x ten też niezły: "A wracając do tematu - co prawik ma do zaoferowania kobiecie :" x jak tak tych "nie prawiczków" czytam to dochodzę do wniosku że kobiety najbardziej lecą na ekstremalny kretynizm i jakbym był takim idiotą jak ci powyżej to bym "zaliczał" na prawo i lewo. x a ty edzia, jak chcesz odstawiać twiardziela to NIE TŁUMACZ SIĘ BEZ PRZERWY. bo to jest po prostu śmieszne.

Gość ofermo
ty z tego co wiem profesorem też nie jesteś wiec milcz :classic_cool:

Gość dvf
ty tu jesteś 24/7 czy jak ? :D

Gość święte słowa
-zarobki - max 2000, da się na upartego wyżyć szczególnie w większym mieście -kultura osobista - poziom bruku patrz Darker -sylwetka - bez komentarza -zaradność - bez komentarza -seks - max minuta bez gry wstępnej potem spać by taki poszedł -męskość - hmm czytając prawików mam wrażenie, że oni nie wiedzą co to w ogóle znaczy. -prace domowe - bez komentarza.