Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dlaczego tak jest

Dlaczego prawiki mają takie wymagania ?

Polecane posty

"Nie chciało mi się logować po prostu" x no stary, jeżeli taka miernota jak ty zarzuca mi braki intelektualne to jest po prostu śmieszne.

Off - przecież to było specjalnie tak napisane. Hej to jest post ze słowem "prawiki" w tytule, nie może w nim zabraknąć tekstu o zrobieniu "czegoś"! Nikt nie zrozumiał mojego żartu, smutno mi:(

Gość off a ty intelektualista
nie mam auta, ale sporo podrozuje, mam rozne gadzety i sprzety, niezly zigor na lapie, niezla skorzana kurtke i ogolnie rozrywkowe zycie x Taaaa :D i jakimś cudem nie masz najpotrzebniejszych rzeczy, za mądry ti ty nie jesteś. No ale skoro dowartościowujesz się gadżetami...

Gość popycham posty
kjnoi

Gość do PRAWIKI maja WIEKSZE
to sa gadzety potrzebne mi do szczescia. jestem fanem muzyki i dobrych zestawow grajacych. w przeciwienstwie do innych nie latam z mp3 ze sluchawkami w uszach, slucham mam wybredny i dla mnie jest wazne na czym odtwarzam muzyke. zdawanie prawka mi nie szlo, wiec odpuscilem. przy moich zarobkach i tak szkoda kasy na auto, bo sieciowka w duzym miescie sie lepiej oplaca

"i jakimś cudem nie masz najpotrzebniejszych rzeczy," x znaczy samochód to taka "najpotrzebniejsza rzecz, nieźle?

Gość Co znaczy coś ?
kupę ?

Chyba wziąłem post adresowany do kogoś innego za adresowany do mnie. Moje są tylko posty podpisane najlepszym piosenkarzem świata. No i teraz już będę pisał na czarno, skoro to zamieszanie wprowadza.

"Chyba wziąłem post adresowany do kogoś innego za adresowany do mnie." no chyba tak. nie ma sensu w to brnąć dalej.

no auto, prawko, są po prostu do wygodnego życia niezbędne. A jak on będzie musiał zawieźć dziewczynę do szpitala np ze złamaną ręką czy jakimiś bólami ? Autobusem czy taksówką :D ? A jak zrobi większe zakupy ? Wszystko w rękach przytaszczy ?

"Co to znaczy coś?" Równie dobrze możesz szukać arki przymierza albo odpowiedzieć, czy pierwsze było jajko czy kura. Na tym polega cała zabawa - każdy wie, że należy coś zrobić, ale nikt konkretnie nie potrafi sprecyzować o co chodzi. Jak do tej pory udało się tylko wywnioskować, że stwierdzenie "zrób coś" nie dotyczy zrobienia tego kosmicznego stwora z którym walczył Kurt Russell w jednym ze swoich filmów. Nic ponad to jednak nie wiadomo.

Gość Drud00
Z jakiej racji ma robić zakupy jej ?

Gość popycham posty
;

no tak :D weźmie ją - 4 reklamówki i w autobus :D

Gość A skąd my mamy wiedzieć
dlaczego laski was nie chcą ? Ciągle piszecie inne bzdury. "Coś zrobić" oznacza zmianę przyczyny tegoż właśnie stanu.

Gość Drud00
Z jakiej racji wozić jej zakupy

Gość PRawik Weteran
My prawiki musimy się trzymać razem i wytrzymać ten powiew zużytych szpar starych bab, które bronią nam dostępu do młodych niewiast ciągle próbując zniszczyć nasze ego. A te niewiasty należą się właśnie nam - facetom którzy żyli w czystości. Nie będą serby pluć nam w twarz! Zdobędziemy młode żony, a te forumowe trollice sczezną w swoich leżach utopione we własnym jadzie!

Gość Co znaczy coś ?
Nie zawsze da się zmienić. Można mieć nadzieję że zostanie się zaakceptowanym pokochanym

"A jak on będzie musiał zawieźć dziewczynę do szpitala np ze złamaną ręką czy jakimiś bólami ?" a jak na ziemię runie wielki meteoryt to po co mu samochód? moim zdaniem niezbędny jest podziemny schron zaopatrzony w zapasy pozwalające na kilkanaście lat życia. to jest najpotrzebniejsza rzecz a nie żaden samochód. :D

Gość offerma jest naj
.

My prawiki musimy się trzymać razem i wytrzymać ten powiew zużytych szpar starych bab, które bronią nam dostępu do młodych niewiast ciągle próbując zniszczyć nasze ego. A te niewiasty należą się właśnie nam - facetom którzy żyli w czystości. Nie będą serby pluć nam w twarz! Zdobędziemy młode żony, a te forumowe trollice sczezną w swoich leżach utopione we własnym jadzie! x Przez takie wypowiedzi gardzę prawikami

Nie musisz się chwalić brakiem auta i prawka 🖐️ trzeba myśleć realistycznie a nie bujać w obłokach, syndrom piotrusia pana się kłania

Eeee ja tam sądzę, że nie chodzi o nic prócz tego, by autor tych słów poczuł się lepiej. Piszesz "zrób coś" i mimo, że nie wiesz kompletnie nic o sytuacji osoby masz wrażenie, że pomogłeś. Poza tym, jesteś lepszy w danym temacie od gościa, któremu udzielasz tej, jakże cennej rady, co tez dowartościowuje niektórych. Rozmówca może ci cała kupe problemów napisać, a ty możesz mu odpowiedzieć w ogóle nie zastanawiając się nad tym co piszesz, a i tak zagiąłeś klienta : "zrób coś". No przecież tego argumentu nic nie przebije.

"no tak weźmie ją - 4 reklamówki i w autobus " x no wiadomo że każdy facet powinien sobie kupić samochód bo jak inaczej będzie woził laskę i jej reklamówki? aż by się chciało zapytać "jak żyć" bez samochodu do wożenia laski i jej reklamówek. niemożliwe.

Gość Jak najbardziej zgadzam
a jak na ziemię runie wielki meteoryt to po co mu samochód? moim zdaniem niezbędny jest podziemny schron zaopatrzony w zapasy pozwalające na kilkanaście lat życia. to jest najpotrzebniejsza rzecz a nie żaden samochód. x Tak tak, ignorancja i brak jakiejkolwiek empatii

no wiadomo że każdy facet powinien sobie kupić samochód bo jak inaczej będzie woził laskę i jej reklamówki? aż by się chciało zapytać "jak żyć" bez samochodu do wożenia laski i jej reklamówek. niemożliwe. x Nie chodzi mi o reklamówki dziewczyny, tylko o np zakupy do domu większe. Btw co jest złego w podwiezieniu dziewczyny z zakupami ? Ma się zaśmierdziałym busem tłuc :o ?

"A jak on będzie musiał zawieźć dziewczynę do szpitala np ze złamaną ręką czy jakimiś bólami ?" ­ a słyszałeś kiedyś o takim wynalazku jak taksówka? ­ "A jak zrobi większe zakupy ? Wszystko w rękach przytaszczy ?" ­ w dużych miastach nie opłaca się jeździć samochodem na zakupy (strata czasu i paliwa), lepiej robić je online i zapłacić kilka złotych za dowóz :) ­ btw. mądralo - jak ci się zepsuje samochód, to twoja laska "umrze z bólu" i nie będziesz jeść dopóki go nie naprawią? ­ tak tylko pytam z ciekawości :classic_cool:

Gość do PRAWIKI maja WIEKSZE
nie mam motywacji by robic teraz prawko