Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dlaczego tak jest

Dlaczego prawiki mają takie wymagania ?

Polecane posty

Kafe to jedyne znane mi miejsce, gdzie głównymi specjalistami od wszystkiego są ludzie, którym w życiu nic nie wyszło.

Gość żaba jesteś dziewicą
też to widzę, najwięcej o kobietach mają do powiedzenia ci co nigdy w bliższych relacjach z takową nie byli. Paradoks

off, to pytanie do mnie było - pytał, czy jestem dziewicą :D ­ ale ja nie zamierzam odpowiadać na głupie pytania. ­ "Kafe to jedyne znane mi miejsce, gdzie głównymi specjalistami od wszystkiego są ludzie, którym w życiu nic nie wyszło." ­ no coś ty. nigdy nie byłaś pod monopolowym? :P

Gość gall anonimm
żaba to sie jak glut za offerma ciągnie..jak on sie gdzieś pojawi, to ona też za chwilę jest małpujac jego teksty i chociaż chłop totalnie zjeba ignoruje, to ona niezmordowana..aż żal bierze

"gdzie głównymi specjalistami od wszystkiego są ludzie, którym w życiu nic nie wyszło." x no bo jak można skomentować coś takiego? fakt, ani ja ani "inne prawiki" nie jesteśmy rockefellerami, nie mamy willi z basenem i rozmaitych innych luksusów. no ale nie jest przecież tak że ktokolwiek z nas jest jakimś bezdomnym z dworca centralnego. każdy jakoś żyje, albo pracuje albo ma inne dochody. naprawdę jak obserwuję ludzi dookoła to nie mogę stwierdzić żebym był jakimś wybitnym degeneratem i nieudacznikiem obijającym się w społeczeństwie "ludzi sukcesu". wg standardów kafeteryjnych to pensję poniżej 5k to mają żebracy ale "w realu" tak naprawdę nie jest i wiele osób pracuje poniżej tej tak tu pogardzanej kwoty 2 tysięcy. a ta kwota została tu wymieniona jako przykład jakiejś bez mała patologii.

Gość żaba jesteś dziewicą
Chyba nie masz jaj skoro nie chcesz się wypowiedzieć na niektóre tematy ;) co ci szkodzi :p?

Gość żaba jest przebrzydłą
i zużytą niedziewicą

Gość JAK TAM PRAWIKI ?
Waliliście dziś już swoje rumaki ? Ups sorki.. kucyki :D

Gość Olgierdo
Prawiki mają NIEREALNE wymagania. Jak ktoś kto nigdy nie miał samochodu na giełdzie, dać mu 30k i niech kupi dobre auto... akurat na pewno sobie poradzi. Kto tego nie doświadczył, temu teoria nic nie da, można sobie przeczytać z 30 artykułów "Auto świata" i wierzyć że skaner OBD2 + miernik grubości lakieru wystarczy.... Wytrawny znawca (taki który miał wiele samochodów i wiele widział) zrobi to 100x lepiej bez tych gadżetów. Tak samo jest z laskami.. prawik myśli że znajdzie dziewicę, która w seksie będzie jak Bella Donna i jeszcze sama go najlepiej uwiedzie.....tylko doświadczenie. cccc A... jeszcze pozostaje kwestia wypierania i racjonalizacji jak u alkoholików. O wiele łatwiej powiedzieć sobie... "nooo... ja to się byle k.... nie zadowolę" niż spojrzeć prawdzie w oczy i powiedzieć sobie "nie umiem rozmawiać z kobietami"... cccc Prawiku, jak jesteś taki mądry, to zdobądź najpierw tą brzydką, głupią i puszczalską.....jak ci się nie uda, przestaniesz się łudzić i może wtedy "prawda cię wyzwoli".... :) Bo jakby wszyscy mężczyźni tacy byli to by ludzkość wyginęła!!! xxxx Pozdrawiam FACETÓW i to nie koniecznie tych pięknych i bogatych, ale FACETÓW.