Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Czy sa kobiety nie koniecznie dziewice ktore by zechcialy prawiczka i do tego

Polecane posty

Gość annaanalna
a do czego mi brzydki prawiczek żeby leżał jak kłoda i spuszczał się po minucie ? nie dla mnie

Gość usługi
Kobietom chodzi tylko o seks dlatego ruchacze są dla kobiet partnerami do związku i takich kolesi biorą na ojca dziecka nawet jeśli mają później zostać same z dzieckiem.

Gość dfsdfsdfsdfsfd
dokładnie a później idiotki wylewaja swoje smutki i żale na publicznych forach że mąż mnie zostawił z dzieckiem albo uderzył,pije,woli kolegów itp i co teraz? Teraz gown trzeba było myśleć wcześniej fajnie było dawać dupy tylko nam prędzej czy później nudzi się to bo KOT PRZY JEDNEJ DZIURZE ZDYCHA

Gość eqwqdwdwq
Daj se luz

Gość kamil jgora
Są. Ale trzeba bardzo długo szukać. Ja szukałem 10 lat i pomogły mi dopiero psychotropy, komplementy i Rodos.

Gość usługi
Kobiety chciałyby super seksu odrazu a z prawiczkiem nie ma zwykle ognia ale z kolejnymi razami jest coraz lepiej. Ale kobiety chcą odrazy super poziom bez swojego wkładu.

BLE BLE-z cala sympatia dla Ciebie-wrzuc na luz. To nie wyjscie z sytuacji,dalabym Ci przyklad ale nie bede tu tego poruszac...

Gość Blondynka12342222
Prawiczek by mi nie przeszkadzał, to nawet fajne uczucie byc dla faceta pierwszą kobietą:) Pod warunkiem ze to fajny facet z wygladu i charakteru Nie ma mowy zebym zwiazala sie z facetem odpychajacym z wygladu i do tego takim pojebem jak autor. Kijem od szcotki bym nie dotkneła

Gość do Blondynka12342222
a ile moglby miec maksymalnie ten prawiczek?

Gość do Blondynka12342222
lat