Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To już koniec

8 lat starań i nic, ZABIĆ SIĘ tylko zostało. Siadłam psychicznie i fizycznie.

Polecane posty

Gość To już koniec

Dziś mija 8 lat jak staraliśmy się o dziecko ;( to już koniec

Gość mamamamamamama
A in vitro, inseminacje ? Próbowaliście wszystkiego?

Gość To już koniec
Wszystkiego a lekarze w polsce nadal nie wiedzą dlaczego zdrowi ludzie nie mogą mieć dziecka co jest Boże ukochany nie tak skoro wyniki dobre każdy tylko myśli co jest grane i ten z warszawy i Ci z krakowa a z Łodzi to już wogóle nawet działki sprzedaliśmy nie wiedzą co mi jest a ja wiem ,jestem do niczego na tyle że nawet na dziecko nie zasługuje

Gość a prubowaliscie i
inseminacji ?in vitro?

Gość njuyh5hg
wspolczuje facetowi, bo pewnie od 8 lat dzien w dzien trulas mu o tym, seks byl tylko w dni plodne, potem nogi do gory, wiec nie zdziw sie jak niedlugo facet sie ulotni...

Gość @@@|||
Nie przesadzajcie z ta psychika...Tosięzdarza ale przyczyn niepłodności może być mnóstwo...To bardzo skomplikowanyproces,wiele ciąż ulega samo poronieniu na początku. A to że ktoś raz zaszedł w ciążę nie oznacza że jest 100 procent płodny...Zdań ludzi którzy starali się latami,udała się ciąża, ale potem choć nie starali się nie myślelii nie stosowali antykoncepcji ale nie zaszli drugi raz..... Na psychikę zwalają lekarze którzy są bezradni wobec niepłodności...Masa ludzi bardzo chce, planuje i zachodzi w pierwszym cyklu... Tak samo jak nie ma co się przyczepia do jednej przyczyny...To że masz niedoczynność nie oznacza że to jest przyczyna...może jest coś o czym nie wiedzie.