Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaasia86uk

dobry wozek do 1300 zl 3 w 1?ktos wie?

Polecane posty

Gość kaaasia86uk

j,w

Gość hehehe389334904
w Uk siedzisz i żulisz na wózek.

Gość Majka a skad wiesz
nie ma takiego:/ Bo foteliki są bardzo drogie(OCZYWIŚCIE TE A ATESTAMI I WSZYSTKIMI CERTYFIKATAMI) Za tą cene kupisz 2w1 porządny,ale i tak będziesz musiała dokupić dobry fotelik:)

Gość nie kupuj
badziewia 3w1!!! Albo 2w1 i porządny fotelik,albo 3w1 z porządnym fotelikiem(ale tu koszt ok 2000 zł)

ja właśnie nabyłam wózek x-lander model x-move, nie kupisz porządnego wózka za 1300 3w1, spacerówkę z gondolą tak, ale o foteliku zapomnij i jak się okazuję do takiego wózka i tak trzeba później dokupić masę rzeczy które w sumie są bardzo drogie

Gość ddddddddddsa
jak kupiłam tako warrior i dla mnie był ok; nic się nie zepsuło, moje wymagania spełnił, bardzo dobry na wieś bo ma duze koła; jedyny minus to waga - trochę ciężki ale dla nie to nie było istotne

Gość ddddddddddsa
i nie miałam w komplecie tylko parasolki, a wszystko pozostałe było - ochraniacz do gondoli, do spacerówki i folie na foteik, gondolę, spacerówkę i torba;

Gość kaaasia86uk
co z tego ze siedze w uk to juz srac kasa mam?w polsce mi ktos chce kupic .poza tym patrzylam na bobo wozek i tam jest masa takich. jak jestescie tacy madrzy to pewnie kupujecie wozki po 3000 zl? spoko.. na roznym poziomie ludzie zyja inaczej tez mlode malzentwa .. sa rozne sytuacje uwazam ze jesli ma byc ok wozek i nowy to nie musze kupowac bardzo drogiego... a wyprawda to nie tylko wozek.. ludziewi w anglii niektorzy oszczedzaja niz ja mysle o wozku.. ale Polacy w Polsce mysla ze kokosy w anglii leza wszystko za darmo.. a kobieta w ciazy dostaje zajebista wielka kase na dziecko.. wszystko sie zmienia.. wkurza mnie takie gadanie

w Polsce są inne realia jakbyś zapomniała, myślę że prędzej a Anglii dostaniesz tańszy wózek jak my w naszym kraju, może zapytaj na jakimś angielskim forum o ceny wózków a nie tu dupę trujesz i nerwy szarpiesz sobie

Gość ddddddddddsa
ok 1250, 1,5 roku temu chyba na dziecięcej wyspie - tam siępotargować można

Gość kaaasia86uk
napisalam ze ktos mi chce kupic w Polsce wiec pytam tu. .. w Anglii mi sie nie podobaja za taka cene. wielka sprawa nie?zazdrosny/a jestes? inne realia w polsce ale mam koleznaki ktore stac na wozki po 3000 zl w polsce a sa takie ktore uzywane kosztuja... a tu jak ktos ma jak odlozyc to kupi drogi i owszem ale ludzie zacyznaja myslec i kupuja tez uzywane taniej.. ale sprzed kilku lat wtedy..

Gość bambii
ja w maju sprzedje tako- mochican w kremie 3 w 1 plus śpiworek, stan idealny cena 750 zl

Gość KKKKKKKKKKKKKKKKKKKK123...
Ale Ty zapytałaś o DOBRY wózek w tej cenie.To Ci dziewczyny napisały,że dobrego 3w1 nie kupisz.Co najwyżej 2w1:)Nie oburzaj się. Niech Ci kupią wózek 2w1 w Polsce za te pieniądze.A Ty sama dokup porządny fotelik-bo on kosztuje ok 600 zł.

Gość ddddddddddsa
a co to znaczy dobry? mój był dla mneiwystarczająco dobry i kosztowal mniej niż 1300

Gość hahahahahahahhahahahahha
dobry wózek to porządny wózek.Spacerówka,której po roku nie trzeba zmieniać,fotelik,który ma wszystkie atesty i certyfikaty

Gość ddddddddddsa
mój właśnie taki był;

Gość wozek za tak
marną kasę jak 1300 zł jest dla bardzo biednych ludzi...

Gość kaaasia86uk
no wrrezzcie :D: dzieki

MÓJ WÓZEK TAKI JEST...ale kosztował 2500:/ No nie powiesz mi,że za mniej niż 1300 zł miałaś extra cudo.I fotelik z Maxi cosi:/ No chyba,że używany kupiłaś.

Gość dobry wózmnek
pko

Gość ddddddddddsa
fotelik miałam z kompletu, bo bardzo sporadycznie z synem wyjeżdżaliśmy

To podaj nazwę tego cuda za mniej niż 1300 zł:D Chętnie zobaczę:D

Gość ddddddddddsa
i był to normalny wóżek, a nie extra cudo; spełniał moje oczekiwania i był wystarczający

Gość hgkhgjgh
khj

Gość kaaasia86uk
to czego nie ma taki wozek ktory jest do max 1300 zl?a nawet mniej?czemu jest zly bo za tani? ja nie musze miec zajebistego fotelika w tym momencie

Tu nie chodzi o zajebistiość tylko o bezpieczeństwo. Foteliki z zestawu to zwykle nic nie warte skorupki z plastiku i styropianu w którym dziecko się poci.

Gość KKKKKKKKKKKKKKKKKKKK123...
Nie chodzi i zajebisty fotelik!Pisalam ci jak krowie na granicy,że chodzi o bezpieczeństwo dziecka!Musi mieć porządne atesty,testy i certyfikaty:/