Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaasia86uk

dobry wozek do 1300 zl 3 w 1?ktos wie?

Polecane posty

Nie kazdego stac na wozek za 2500zl tak samo jak nie kazdego stac na posiadanie, duzego, nowego bezpiecznego auta. Prawda taka, ze w razie wypadku ze zderzeniem bocznym, czy spotkania z tirem, to te maxi cosi srozi nic nie da. 1234 Autorko, rozwaz zakup wozka polskiego producenta, fajne wozki w rozsadnych cenach, z fotelikami z podstawowymi atestami ma np. Firma babyactive. Popatrz sobie na necie. Pozdrawiam

Gość KKKKKKKKKKKKKKKKKKKK123...
Tylko,że autorkę stać ale jej szkoda:/ Na siłownie ma pieniądze ale na dobry fotelik szkoda jej kasy!:/

Gość kaaasia86uk
podejzewam ze te z was co tak sraja jadem to w rzeczywistosci gorsze osy niz da sie to wyobrazic.. co jest z wami nie tak?takie zlosliwosci?uuu madralki?ciekawe co soba reprezentujecie ze macie takie mniemanie o sobie? sory kochajace mamusie dbajace o bezpieczenstwo dzieciatek na pewno takie sa slodkie na zywo ojeju.. co do fotelika poki co potrzebny mi bedzie jako nosidelko po wyjsciu ze szpitala i ewentualnie na przejazd taxi gdzies :) Te baby active widzialam spoko.. poki co ogladam na necie a pozniej dostane przesylke nie mam mozliwosci zweryfiowania w sklepie bo nie wybieram sie do Pl przed porodem

Gość wozki bebetto
Nie sa drogie,w tej granicy mozna kupic juz 3w1,ze zwyklym fotelikiem. Rowniez nie rozumiem po co kupowac niewiadomo jak drogi wozek,tylko dlatego ze firmowy?ze trzeba sie pokazac?

Gość sloneczku
też mam tako warrior i jestem zadowolona, synek jeździ w nim już prawie dwa lata i jeszcze spokojnie posłuży drugiemu maluchowi:)

Gość dddddsa
ja jeździła z synkiem sporadycznie, na krótkich trasach, niezbyt ruchliwych więc super fotelik nie był jakimś priorytetem

Gość gość
Temat już mocno nieaktualny ale jak czytam wypowiedzi większości osób to aż ręce opadają i nie sposób nie odpowiedzieć. Nie ma powodu, żeby nie dało się zrobić dobrego wózka za 1300 zł. Często wózki droższe nie różnią się wiele od tych tańszych - przeważnie nieco lepszymi materiałami czy ciut mniejszą wagą. np. Baby design lupo - kosztuje ok 1300 zł, nie jest to jakaś rewelacja, trochę ciężki, ale na pewno nie jest to tragedia i spełnia swoje funkcje. Przy tym nie widać większych różnic między tym wózkiem, a wózkami po ok 1800 - 2000 zł. Natomiast producenci korzystają z tego, że jest grupa klientów, któramusi kupic cos drogo, więc takie same produkty, wnieco lepszym wykonczeniu sprzedają drogo.

Gość gość
Lepsze są wózki 2 w 1 a fotelik osobno. Większe bezpieczeństwo i wszystko jest lepiej robione. A ma może któraś fotelik Baby Jogger city go? Bo to nowośc i słyszałam dużo dobrych słow o nim, podobno świetne zabezpieczenia ma

Gość gość
Bardziej polecam kupic dobrej firmy wózek używany. Mój fotelik cybex sprzedałam za 200 zl. Byl w stanie nienaruszonym. Wózek 2w1, również w świetnym stanie sprzedałam. I mogę z ręką na sercu powiedzieć, że zapewnilam mojemu dziecku największy poziom bezpieczeństwa i wygody na jaki mnie bylo stać. Uważam że dla ubogich ludzi dobrą alternatywa jest kupowanie dobrych używanych wózków a nie dziadostwa z Lidka przysłowiowego. Jak byłabym biedna to tak bym robiła

Gość gość
kurcze my na fotelik z baza wydalismy cos około 1200 zł