Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maryskowe

Czy mam go zostawić?

Polecane posty

Od ponad roku jestem z moim obecnym chłopakiem. Jest dla mnie naprawde bardzo dobry, dba o mnie codziennie powtarza ze mnie kocha ze jestem jego jedyna miłoscia, ze nikogo przede mną tak nie kochał. Ja chyba nie odwzajemniam mu sie tym samym czasami mam chwilowe przebłyski, ale to mija... Nie chce go zostawic bo uwielbiam spedzac z nim swoj czas, boje sie ze nie znajde drugiego tak dobrego dla mnie męzczyzny, natomiast czasami sa takie chwile ze chcialabym poznac kogos nowego, ale obawiam sie tej znajomosci, kazdego mierze jego miarą... Wiem, ze sama sobie zaprzeczam ale naprawde jestem w trudnej sytuacji, jego jedyna wada jest chorobliwa zazdrość, czasami nawet do kolezanki nie mogę wyjść bo on chce sie spotkać...

Gość pytaniaaaaa
Już mu współczuje tak się stara biedny, a dziewczyna chce go rzucić :O Zranisz go i potem będą kolejne topiki na kafe pełne lamentów jakie to kobiety są złe i jak nie można być dla nich dobrym :O

Gość endo5
ech pewnie skorpion jak nie to jest psychol

Gość pytaniaaaaa
Powiedz mu żeby przestał być taki miły i zaczął cię lać, to wasz związek nabierze pikanterii :D

Gość Mamdolajakkanion
Endo...czyli skorpiona w chorej zazdrosci sie usprawiedliwia z racji jego zodiaku, a reszta to psychole? Wlasnie skorpiony to skraje popaprance emocjomalne.

Gość endo5
"skorpiony to skraje popaprance emocjomalne" tak ale to wynika z naszego charakteru a nie z choroby psychicznej więc jest ok :)

Gość Mamdolajakkanion
Usprawiedliwianie wlasnych wad tez wam wynika z zodiaku. Sadze ze choroba psychiczna to lepsze uspawiedliwienie niz wredny charakter. Chorych mozna leczyc charakter nie do zmienienia;)

Gość endo5
dla mnie "wredny charakter" to zaleta a nie wada :)

postaraj sie jeszcze dac Wam szanse spruboj pokochac Go na nowo zrobcie cos spontanicznego rozmawiajcie o wszystkim i o niczym zrobcie sobie wypad taki we dwoje nawet do hotelu dla urozmaicenia postaraj sie cos zmienic w Waszym zwizku porozmawiaj z Nim o tym zeby tez dal jakis pomysl moze chcialby cos zmienic cos zrobic nie zrywaj z Nim jeszcze bo mozesz skonczyc tak jak ja nie umialam docenic tego co mialam zakochalam sie w innym zerwalam z narzeczonym odwolalam slub a teraz .... mam to co chcialam bo milosc jest slepa :(

Gość Mamdolajakkanion
Ale w kontekscie w ktorym pisales to juz taka zaleta nie jest;) oj skorpiony idealni partnerzy do dyskusji upor maniaka przy walce o swoje godny podziwu aczkolwiek po latach strasznie nudny. Ja w skorpionach lubie tylko jedno, sadysfakcje jaka daje spayfikowanie takiego osobnika. A jestem tylko rybka;)