Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję się jakby mi

Za kilka tygodni rodzę i tak mnie boli skóra że...

Polecane posty

Gość czuję się jakby mi

brzuch rozpieprzało od środka. Smaruje się mustellą od 4 miesiąca ciąży. Myślałam już że uda mi się uchronić przed rozstępami bo przez długi czas wyglądało to dobrze, a tu w przeciągu ostatniego czyli ósmego miesiąca zrobiła mi się na podbrzuszu cała siatka rozstępów. Nie wiedziałam o tym bo brzuch mam już taki duży że podbrzusza nie dowidzę już. Mąż mi o tym powiedział jak leżałam na kanapie. Dopiero w lusterku zobaczyłam co tam mi się zrobiło. Prócz tego miałam na brzuchu bliznę po operacji wyrostka i ta blizna w ciąży rozciągnęła mi się na maxa a w ostatnim tygodniu dosłownie bo wcześniej tego nie miałam, rozgałęziło mi z tej blizny trzy rozstępy dosłownie na moich oczach. Już sama nie wiem czym się smarować :O Moja kuzynka się smarowała raz dziennie byle gównianym kremem za kilkanaście złotych i brzuch po ciąży ma czysty. Nic się jej nie zrobiło.

Gość mama Bruna!
ja tez mam czysty... A brzuch w czasie calej ciazy posmarowalam moze kilka razy... Nie ma na to reguly jak maja sie zrobic rozstepy to sie zrobia i zadne kremy nawet te najdrozsze temu nie zapobiegna jedynie moze zlagodza troche ale tez watpie...

Gość Another sunny day
Ja smarowalam oliwka na mokre cialo i bralam cieplo zimne naprzemienne prysznice. Mam 2 rozstepy po jakis centymetr dlugosci kazdy