Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy tyle wystarczy

Czy to wystarczy aby znać podstawy?

Polecane posty

Gość Czy tyle wystarczy

www.angprofil.pl oraz dodatkowo z innej strony 1000 słówek najczęściej używanych. Czy na początek takie podstawy wystarczą? Czy resztę można podszkolić już na miejscu? Dziękuje.

Gość yfahk
Ludzie po co wy tu chcecie przyjechac?!

Gość Wiolonczela;;;
Te chamstwo tutaj. A Ty po wyżej po co tam przyjechałaś? To każdego prywatna sprawa,niech każdy pilnuje siebie. Na początek ok,wystarczy. Ale trzeba resztę tam dopracować!

Gość Malwinkazuk!
Lepsze to niż nic,ja wcale nie znałam angielskiego i dałam radę,przy sobie miałam męża i dzieci.

Gość nie zamierzam zrobić tego
ja tez znam tylko podstawy jak ty i wcale sie nie boję. koleżanka mi pomoże,pójdzie ze mną wszędzie a języka będę uczyła się na miejscu. głowa do góry,damy radę;) Kiedy jedziesz? ja lada chwila.

Gość nie zamierzam zrobić tego
nie przejmuj się tymi kurwami powyżej co piszą po co tu jedziesz. same siedzą jak mysz pod miotłą i się boją,że kolejni zabiorą im pracę. ludzie są parszywi,wredni i fałszywi. wybiłabym 90 % pospołu polskiego.

Gość Czy tyle wystarczy
Chciałam na wakacje. Jak odłożę kasę i chociaż te podstawy opanuję dobrze. To znaczy większość tego znam, ale mam małe braki i chciałam podszkolić to jeszcze raz. Dzięki wam ,,nie zamierzam zrobić tego'' ,,Malwinkazuk!'' A tobie ,,yfahk'' to mogę napisać że niech Cię to nie interesuje.

Gość vrvttsvtagdsgt
17:02 [zgłoś do usunięcia] nie zamierzam zrobić tego nie przejmuj się tymi k**wami powyżej co piszą po co tu jedziesz. same siedzą jak mysz pod miotłą i się boją,że kolejni zabiorą im pracę. ludzie są parszywi,wredni i fałszywi. wybiłabym 90 % pospołu polskiego. może zacznij od siebie:)

ja nie boje sie ze mi odbierzecie prace swoim przyyjazdem, ja zwyczajnie sie przeliczylam sie do uk, i tez odradzam mysle ze nie warto przyjechalam zarobic i poprawic jezyk, ale zamierzam skrocic planowany tutaj pobyt

Gość Tez bym chetnie sie dowiedzial
czy takie podstawy na poczatek wystarcza?