Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buty śliczne,reszta to CHŁAM

w jaki sposób zaczęliście pisać na kafe? skąd się

Polecane posty

dowiedzieliście o tym forum? ja szukałam czegoś w necie i wyskoczyła mi reklama,z ciekwości weszłam i mnie wciagnęło do tego stopnia,że zaglądam tu prawie codziennie:P

Gość he he cha
ja tak samo natrafiłam na kafe jak Ty :p

Gość ja ze swoim nie kochałam się
;) ;) ;) ;) ;)

szukałam czegoś o nerwicy natręctw, lękach i chorobach psychicznych, trafiłam na sławny tutaj topik o tych dolegliwościach, o dziwo do dziś go widuję, a szukałam 10 lat temu.

Gość ktoś jeszcze?
może ktoś dowiedział się od znajomych,ktos Wam polecił?

Mam 21 lat, od dzieciństwa mam zaparcia i od dzieciństwa zawsze byłam lekko puszysta. Mam częste problemy z wypróznianiem sie. Czasami załatwiam się codziennie rano przez ok.4 dni z kolei, a czasem mam przerwe i chodzę raz na kilka dni lub nawet raz na tydzień, pomimo tego że mój jadłospis nie ulega zmianie. Mój brzuch jest bardzo okrągły jakbym była w ciąży, ale poza tym nic mnie nie boli i nie odczuwam uczucia ciężkości, byc może się do tego przyzwyczaiłam... Czasem się zdarza że po jedzeniu burczy mi w jelitach, ale to bardzo rzadko... Kilka razy w swoim zyciu miałam tez coś takiego że w trakcie posiłku i przez ok. godzine po posiłku bardzo czułam silne kłucie w brzuchu, które nasilało się w miarę jedzenia. To uczucie mozna było porównać do tego jakby ktoś od środka wbijał mi kilka igieł w brzuch... Mój dawny jadłospis to: śniadanie: jajka, jogurt, kawa, obiad: 3 kanapki z serem herbata, podwieczorek: zupa lub kilka ziemniaków z mięsem, kolacja: jogurt. W tym czasie piłam 1.5 l wody, nie słodzę kawy ani herbaty od lat, nie piłam tez słodkich gazowanych napojów..żdarzalo mi się że od czasu do czasu jadłam słodycze. Teraz zmieniłam swój jadłospis bo podejrzewam u siebie poczatki hemoroidów. Jem na śniadanie jakieś warzywo lub owoce, pije duzo zielonej herbaty i wody, po za tym jem jogurty naturalne, pieczywo ciemne, muesli, otreby, ryż, ryby itd. Ale moja przemiana materii wcale nie ruszyła... Nawet jak na noc zjem owoce i rano też to dalej nic się nie dzieje...Zawsze mało jadłam a tyłam ok.2 kg na rok... prosze o pomoc co mogę zrobic żeby usprawnic moją przemianę materii...

Gość ktoś jeszcze?
z 18,11 to podszyw jakiegoś uposledzonego downa:O

Gość skarpetka22
ja już nawet nie pamiętam

a ja chyba jestem tu najmłodszy stażem,średni duchem.a najstarszy doświadczeniem życiowym. W życiu przerabiałem już chyba każdy temat.i jestem otwarty jak rzadko kto.a trafiłem tu przypadkiem

A powiedzcie czy wiecie, ze tu piszą same kretynki? :)

autorze.autorko. Zadając następne pytanie w dobrym smaku byłoby podziękować za pierwsze. Tymbardziej że pytanie dotyczy. Kogo?

Gość ooioigvmnn
ja szukalam kiedys czegos na jakis temat i wyszla mi kafeteria a potem to juz polecialo

Kciukiem jakoś mnie nie dziwi że szukałaś czegoś właśnie w takiej tematyce :D Co do mnie to była u mnie koleżanka i zaczęła flirtować z takim jednym nickiem z kafe...potem poszła do domu a ja zostałam z rozpoczętym flirtem...wciągnęło mnie na tyle że zaczerniłam nick :) i jestem do dzisiaj, tylko nicki sie zmieniają ;)