Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikusia13

Facet kiepski w lozku, co robic?

Polecane posty

Gość kikusia13

Mam powazny problem. Chodzi o seks pomiedzy mna a moim facetem. Jestesmy ze soba dopiero 6 miesiecy, oboje mielismy kogos przed soba, wiec nie jest to dla nas pierwszy raz. Problem w tym, ze on jest kiepski w lozku. Dochodzi szybko, gry wstepnej nic, a pozniej probuje doprowadzic mnie reka co trwa pol godziny(albo i w ogole, bo po prostu udaje ze doszlam by sie potem nie meczyc), bo albo robi to za mocno, albo za szybko, albo jaklos tak niezgrabnie.. KIedy probuje go nakierowac, na jakis czas zmieni swoje ruchy a potem jest znowu to samo.(wspomne tylko, ze kiedy sama robie sobie dobrze, potrafie i dojsc w minute!!) Mam dosc, tego ze zawsze "stara' sie doprowadzic mnie reka. Nie po to jest seks, by musial robic to reka. Probowalam z nim rozmawiac, na ten temat, ale on ciagle sie obraza .Staram powiedziec mu sie cos delikatnie ale on dochodzi zawsze do wniosku, ze skoro tak, to przeciez nie musimy nic robic i teraz seksu nie bedzie w ogole... Nie wiem juz co mam robic, to nie jest normalne. Nie wymagam niewiadomo czego w lozku, ale chcialabym aby moje zycie seksualne bylo normalne, bo jak kazdy wie, seks jest potrzebny. Kocham go i jest dla mnie naprawde cudowny, nie chce go tego powodu zostawiac, ale nie wiem juz co mam robic. Prosze pomozcie...

Gość fedo
zmien faceta

Gość ngnttytyt
"Mam poważny problemP" :D:D:D:D:D

Gość majonezik
zmień na takiego ,który będzie wiedział po co go ma...powodzenia i nie trać czasu ,bo szkoda życia dziewczyno.

Gość kjh,kl;
ile macie lat?

Gość kikusia13
on 25 ja 21...

Gość klmn,nm
odezwij sie na gg:45097868 jak mozesz

Gość kikusia13
Kupiłam maluszka i mam problem . Próbuje go zapalić i nic. Być może coś robie źle, dlatego prosiłbym o pomoc. Z maluchami nie miałem doczynienia. Robie tak : przekręcam kluczyk w stacyjce, i nic. Włączam oczywiście przycisk od zasialnia na poanelu. Jak przekręcam kluczym to kontrolki troche przygasają. A tak wogóle to nic nie słychać.

Gość herrr
dokładnie, zmień faceta skoro już Twoje prośby "wprost" nie działają. Po co się męczyć?

Gość kikusia13
WIem, ze seks w zwiazku jest wazny, ale ciagle zastanawiam sie czy mam go zmieniac tylko dlatego ze sie nie dopasowalismy.. oprocz lozka, wszystko jest super, jest naprawde cudowny i czuly.. Zastanawiam sie czy to jest wystarczajacy powod... :(

Gość kikusia13
Często w łozku zdarza mi sie puścić bąka :(

Gość herrr
A chcesz udawać do końca życia?

Spróbuj nad nim popracować, pół roku to jeszcze ujdzie na okres "testowy", podsun mu jakies artykuły, porozmawiaj, wytłumacz cierpliwie jak krowie na miedzy... Może on sie wstydzi tego, że taki szybkostrzelny i z tych nerwów dobiera sie do Ciebie jakos bez ładu i składu. A jesli praca nad nim nic nie da, to zastanów sie, czy dasz rade wytrzymac z ta jego niezgrabna reka między udami do przysłowiowej usranej śmierci? Zeby chociaz językiem nadrobił, ale w gebie tez chyba zbyt mocny nie jest?

Gość kikusia13
W sumie herr, masz racje... Ale ja go naprawde kocham i po prostu nie wiem jak to by bylo bez niego... Staram sobie ciagle wmawiac ze jakos to bedzie...

Gość kikusia13
Aha, zapomnialam napisac, ze byl obrzezany w lipcu 2012. Po tym zabiegu jestem pierwsza dziewczyna z ktora spal.. Moe po prostu nie potrafi jeszcze tego kontrolowac, slyszalam ze wtedy wszystko czuc intensywniej itp. Sama nie wiem...

Gość kikusia13
Foxy_Lady - nie robi mi minetki jezeli o to chodzi.. On sam lubi kiedy pieszcze go oralnie, jednak nigdy sie nie odwdzieczyl.. Moze boi sie, ze i to mi sie nei spodoba. drugiej strony jezeli nie sprobuje to skad moze wiedziec?

Gość herrr
to chyba wiadomo dlaczego zerwała z nim poprzednia dziewczyna ;)

Gość majonezik
dziewczyno przeczytaj to co sama napisałaś i odpowiedż sama ci się nasunie.

kikusia, tego co nim kieruje możesz sie dowiedziec jedynie od niego... twierdzisz, że poza fajtłapowatością w łóżku w gruncie rzeczy fajny z niego facet, to juz musisz sama przekalkulowac, czy dasz rade wybaczyć mu ta nieporadnośc w łózku doceniając bardziej inne walory. Ale nie zaszkodzi popróbować rozmowy... takiej bez płaczu i tekstów "bo ty zawsze, bo ty nigdy". Popros go o delikatny masaz, kieruj jego dłońmi po swoim ciele tak, jak lubisz, nie doprowadzaj go do orgazmu, póki on sie nie wykaże. Zanim włozy penisa powiedz, że chciałabys, żeby popieścił Cie jezykiem. Może jego eks tego nie lubiła i mysli, że wszystkie tak mają? Może on jest po prostu słabo doświadczony i nie ma pojecia, jak Ci dogodzić? A może jest zwykłym egoistą, sam pozwala robic sobie dobrze a odwzajemniac mu sie nie chce... ale próbuj, jest o co powalczyć :D

Gość kikusia13
Diekuje wam bardo :) Dzis sprobuje zaczac jakis temat, moze uda sie cos porobic, obaczymy. Jutro zdam relacje :) Jeszcze raz wam serdecznie dziekuje!!

Powodia Kikusia. Tylko pamietaj - to delikatny temat wiec i potrzeba go bardzo delikatnie podjąć :)

Gość kikusia13
Probowalam z nim poromawiac. Uslyszalam tylko e racej nic sie nie zmieni i za dwa liub trzy miesiace sie rozstaniemy, takze mysle ze temat zamkniety, ale diekuje kazdemu a pomoc. dobranoc.. :(