Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdenerwowalam sie:(((

Niteczki krwi w sluzie a pigulki!!! Czy ktos pomoze?

Polecane posty

Witam, biore juz 2 miesiac pigulki anty. W 1 miesiacu ich stosowania zrezygnowalismy ze wspolzycia, a teraz szlismy na calosc. Pigulki bralam regularnie co do minuty. Otoz zostal mi jeszcze tydzien przyjmowania pigulek i 7 dniowa przerwa na okres i teraz gdy bylam w ubikacji w sluzie zauwazylam niteczki czerwonej krwi, bardzo malo, w dodatku brzuch boli mnie jak na okres, a to przeciez jeszcze tydzien do okresu. Czy to normalne przy braniu pigulek?

Dodam tez ze przez 1 miesiac brania pigulek plamilam dzien w dzien tak jakby koncowka okresu ale potem mi minelo.

Gość w ogromnym przelocie XV
Plamienie może wystąpić do końca trzeciego opakowania. Ta informacja JEST W ULOTCE.

Gość Zdenerwowalam sie:((
wiem, czytalam o tym, ale przy tamtym plamieniu ktore trwalo miesiac podbrzusze mnie nie bolalo,jestem mama 8 miesiecznego chlopca i panicznie boje sie ciazy.

Gość Zdenerwowalam sie:((
i czy ktos moglby mi odpowiedziec jaki jest sluz przy braniu pigulek, bo wiem ze po stosunku wyplywa ta sperma a potem przez jakis czas jest rozciagliwy,chyba ze wzgledu na ta zawartosc nasienia