Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyska23

Facet flirciarz, czy powinnam przymrużyć oko?

Polecane posty

Gość martyska23

Witam, mam następujący problem... Mój partner, z którym jestem od ponad kilku lat ogląda się za innymi dziewczynami. Ale to hipokryzja- robi to tylko i wyłącznie na moich oczach. Przykładowo jesteśmy w galerii na zakupach, zobaczył jakąś kobietę i szeptał mi na ucho teksty typu ,,Patrzy jaka dupcia''. Wiele razy robiłam z tego powodu burzliwe kłótnie,a on bezczelnie śmiał mi się w oczy i mówił, że niezła ze mnie zazdrośnica i że tak słodko się złoszczę. Próbowałam się odwdzięczyć, ale on popadał do łez w śmiech... Co robić?

Gość turysta z Polski
Jebnij mu w jaja.

Gość martyska23
Na krakowskim rynku w sumie fajnych nie brakuje, ale niestety kobiet rowniez... :/

Gość martyska23
mam jeszcze do tego maly problem , od dzieciństwa mam zaparcia i od dzieciństwa zawsze byłam lekko puszysta. Mam częste problemy z wypróznianiem sie. Czasami załatwiam się codziennie rano przez ok.4 dni z kolei, a czasem mam przerwe i chodzę raz na kilka dni lub nawet raz na tydzień, pomimo tego że mój jadłospis nie ulega zmianie. Mój brzuch jest bardzo okrągły jakbym była w ciąży, ale poza tym nic mnie nie boli i nie odczuwam uczucia ciężkości, byc może się do tego przyzwyczaiłam... Czasem się zdarza że po jedzeniu burczy mi w jelitach, ale to bardzo rzadko... Kilka razy w swoim zyciu miałam tez coś takiego że w trakcie posiłku i przez ok. godzine po posiłku bardzo czułam silne kłucie w brzuchu, które nasilało się w miarę jedzenia. To uczucie mozna było porównać do tego jakby ktoś od środka wbijał mi kilka igieł w brzuch... Mój dawny jadłospis to: śniadanie: jajka, jogurt, kawa, obiad: 3 kanapki z serem herbata, podwieczorek: zupa lub kilka ziemniaków z mięsem, kolacja: jogurt. W tym czasie piłam 1.5 l wody, nie słodzę kawy ani herbaty od lat, nie piłam tez słodkich gazowanych napojów..żdarzalo mi się że od czasu do czasu jadłam słodycze. Teraz zmieniłam swój jadłospis bo podejrzewam u siebie poczatki hemoroidów. Jem na śniadanie jakieś warzywo lub owoce, pije duzo zielonej herbaty i wody, po za tym jem jogurty naturalne, pieczywo ciemne, muesli, otreby, ryż, ryby itd. Ale moja przemiana materii wcale nie ruszyła... Nawet jak na noc zjem owoce i rano też to dalej nic się nie dzieje...Zawsze mało jadłam a tyłam ok.2 kg na rok... prosze o pomoc co mogę zrobic żeby usprawnic moją przemianę materii...