Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izekklakier

szukam męża

Polecane posty

Bardzo chciałabym poznać fajnego ,wolnego,"prawdziwego" faceta.Nie jakiegoś leniwego gołodupca który siedzi cały dzień przed kompem albo tv i myśli ,że jest najlepszym co mi się w życiu mogło przytrafić:). Zdecydowanie poznam kogoś kto ma choć odrobinę poczucia humoru, nie jest żonaty i nie ma lepiej ułożonych włosów niż ja... może to dość śmieszni brzmi ale wszyscy wartościowi mężczyźni jakich znam ,są żonaci albo są gejami. jestem puszystą ( nie spasioną) trzydziestolatką. Marzę o dzieciach ale tylko z kimś kto nadaje się na tatę (ale dawcy spermy nie szukam). Uwielbiam zajmować się domem , całkiem nie źle gotuję ...... nie wiem tylko gdzie i jak poznać kogoś wyjątkowego. jakieś pomysły?

Gość ile ważysz i ile mierzysz ?
:O

Gość tfoykoyotfp
Wystaw się na jednym z tych portali gdzie prawiki z zagranicy kupują polki . Tylko pomiń te " puszysta " i "trzydziestka ".

Gość sssssssssssssssss
Ja też,wyszedł i dotychczas nie powrócił

nie jestem żadnym tucznikiem . i na pewno do 100 kg jeszcze mi bardzo daleko. ale to ile ważę, mierzę , mam na koncie , gdzie mieszkam i gdzie pracuje to nie są informacje które ujawnię na tym forum.

Cześć, o, świetny temat, ja też marzę o kochającej rodzinie, wspaniałem żonie, dzieciach, którymi będziemy się opiekować :) To chyba nieważne gdzie kogoś poznasz, prawda? Czy najważniejsze nie jest to, żebyście nadawali na tych samych falach i mieli te same plany, marzenia? :) Skąd jesteś autorko?

dokładnie. chcę poznać kogoś z kim będę nadawała na tych samych falach:)) ja jestem ze szczecina .

Gość qqruqq
bo jest:-D czego o twojej powiedzieć pewnie nie można,skoro córeczka szuka w szambie towarzysza zycia

czytanie ze zrozumienie też szwankuje? ja zadałam pytanie gdzie powinnam się rozejrzeć ....i tak ,moja mama jest ze mnie bardzo dumna. nie jestem wrzodem na dupie, nie trzeba się mnie nigdy wstydzić ...ale ty pewnie i tak nie zrozumiesz:)))

czekam na wypowiedzi kogoś kto ma troszkę oleju w głowie. znudzonym smarkaczom dziękuję bardzo ale nękajcie innych .

Gość qqruqq
no własnie czytaj ze zrozumieniem,cały internet to szambo,a jak nie potrafisz znależć w realu to w tesco tez nie znajdziesz,pa

Gość tfoykoyotfp
Ty też mnie żle zrozumiałaś .Dobierzesz się w parę z jakąś chudą .Ty umiesz gotować ona umie odkurzać a w USA na pewno jest jakiś pryszczaty studencik który marzy o takim trójkącie i mógłby wam opłacić pobyt albo i zieloną kartę . Jesteś polką ,korzystaj.

zaczynam temat bo jestem ciekawa odpowiedzi. zamiast tego dostaję wiadro pomyj na głowę. czytam,że mam u arabów szukać szczęścia, że jestem tucznikiem. kurcze ludzie...z kont w was tyle jadu? czy na prawdę już nigdzie nie da się zacząć tematu bez wpieprzania się debili? masakra ,że ktoś potrafi być na tyle znudzony, głupi i nie ogarnięty żeby zabierać głos w czymś co go tak na prawdę wcale nie dotyczy ani nawet nie interesuje.

Gość qqruqq
hahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie spinaj sie tak bo ci wymierze policzek:-D,na co ty liczysz ? załóż,albo pewnie już masz załozone konto na jakimś randkowym gównie i licz na łut szczęscia,oby ci się spełniło

Gość żonaty mąż
ja jestem mężem

Gość matimars
a w jakim wieku powinnien byc taki facet jesli mozna wiedziec...ja tez szukam partnerki ale chcacej zamieszkac poza Polska bo nie mieszkam na stale w Polsce choc chwilowo jestem w kraju ;-)

Gość EleGannt
Iza, zazdroszczą Tobie bo a nóż-widelec znajdziesz faceta a One zostaną z palcem w nocniku

EleGant - w końcu ktoś inteligentny:) bo znalezienie mojego imienia w nicku okazuje się dla większości bardzo trudne:) i masz racje- uważam,że powinnam zacząć coś robić a nie siedzieć i czekać bo mogę się nie doczekać:)

Gość matimars
coz samo czekanie napewno nie pomoze ;-) a wiec napewno Ci sie uda;-)

Gość matimars
Izus nie malo ;-) rocznik 72

Gość do autorki tego wątkuuuu
wiesz tu na kafe jest tyle ludzi złośliwych , kąśliwych żmijek .. A jakiejś mądrej rady tu się raczej nie spodziewaj ... Wiem wiem zawsze można mieć nadzieję ze ktoś mądry tu napisze i tak czasem bywa ludzie z intelektem też tu piszą ... ale zaraz potem wyleją kolejne duronwate postacie na ciebie "wiadro swych kompleków" w postaci obrażliwych docinek .. Nie wiem czemu tak trudno jest tu rozmawiać normalnie ... Czy piszą tu gimnazlaiści ? czy ludzie znający tylko wulgaryzmy ..albo też sami z kompleksami bo rzuciła go dziewczyna nikt go / jej nie chce i dlatego życzą tego samego innym ... A ja życzę wszystkim szcześcia :) i trochę wiecej szacunku dla innych ludzi ...a wtedy i wszyscy do was odniosą sie z szacunkiem ...

Gość matimars
obecnie mieszkam w czestochowie ale na stale w natani nad morzem srodziemnym ...moze nie duzo ale tez nie malo latek jakby nie patrzec ;-)

"do autorki tego wątkuuuu" bardzo dziękuję za to co napisałaś....też życzę Ci wszystkiego dobrego i mam nadzieję ,że nie będziesz częstą ofiarą takich przykrych praktyk o jakich rozmawiamy:)