Lena17 0 Napisano Styczeń 27, 2013 Kochani mam problem nie dosatałam okresu spóżnia mi się tydzień , zawsze bolały mnie piersi przed okresem a teraz nic;/ w ciąży raczej nie jestem bo jestem dziewicą i jedynie ocieraliśmy się narządami o sobie z chłopakiem ale zrobiłam pare dni temu test wyszedł negatywny dodam że chora byłam ( jestem) na anginę brałam antybiotyki. Poradźcie coś:(( bo już mam czarne myśli że to może ciąża ale niby jak jak tylko ocieraliśmy się narządami o siebie a ja jestem dziewcicą.. jak można w domowy sposób wywołać okres albo znacie jakieś leki ziołowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena17 0 Napisano Styczeń 27, 2013 Pomóżcie:(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena17 0 Napisano Styczeń 27, 2013 eh;((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natt1natt1natt1 0 Napisano Styczeń 27, 2013 antybiotyki i choroby opóźniają okres. nospa, polopiryna, ewentualnie apap rozrzedają krew, czyli mogą pomóc. również bardzo ciąpła woda podczas kąpieli na stopy i podbrzusze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena17 0 Napisano Styczeń 27, 2013 mam nadzieje że się pojawi:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natt1natt1natt1 0 Napisano Styczeń 27, 2013 nie denerwuj się! :) bo to może tylko negatywnie wpłynąć, ponieważ stres opóźnia miesiączkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach