Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula862126u

dostałam w twarz:(

Polecane posty

Gość a potem narzekaja ze bida
zostan z nim, bedziecie miec fajne zycie, bedize lał ciebie a potem twoje bachory

Gość izabelkkkkaaaa.m
e tam wybacz mu ,w końcu twardziel z niego...a tak powaznie,bierz pod uwagę ,że to się powtórzy na 99 procent. może powstrzyma sie do czerwaca ,ale w zyciu na pewno dostaniesz.po alkoholu wychodzi z człowieka to co najgorsze i kłótnie po alko na ogół tak sie kończą.ja nigdy mojego po alko nie prowokuje ,ani na kacu ,nigdy mnie nie uderzył ale wiem ze byłby zdolny a jak już raz sie dostanie w twarz to pózniej już nigdy nie będzie tak jak wczesniej

iluż tu doradców się znalazło? Zostaw go. Wywal go. Niewychodź za niego.. Może warto by było poznać wersje tego faceta? Sam znam parę babek które same aż się proszą żeby im nie raz w twarz a porządny wpierdol spuścić. A może autorka przy tej awanturze sama łapki nad nim wytrząsała? A tłumaczenie że trzeba emocje trzymać na wodzy to i owszem. Ale to dotyczy nietylko faceta. I tu problem.to kobietom trudniej się opanować.

Gość do pauli
salę można odwołać, orkiestrę też. Zastanów się, bo jeżeli facetowi rączki za wysoko chodzą przed ślubem, to po ślubie będą chodzić tym bardziej. Nie warto marnować sobie życia na starcie. Facet ma paskudny charakter.

Gość kamil jgora
spław go i daj się poderwać jakimś ciepłym kluchom. Jak już utoniesz pod tonami róż i milionami komplementów to podejmij decyzję.