Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyawdkfgjhiresgvbhre

moj chlopak oglada zdjecia bylej i zapisuje je na pulpicie

Polecane posty

Mój chłopak, z którym mieszkam przeglada zdjecia swojej bylej na portalach spolecznosciowych a ostatnio sciagnal jedno i zapisał je na pulpicie. Co to moze znaczyc?

to dla mnie bardzo przykre

pomóżcie

Gość jghjgkhkjhhmj
Powinnaś mu powiedzieć, że rani Cię czymś takim i sprawić, by poczuł się niepewnie. Nie toleruj takiego zachowania.

Gość michal88
wali sobie do zdjęć byłej

Gość anja707
Ja bym zapisała zdjęcie mojego byłego na pulpicie. Weź zrób coś z tym. Proponuje zapytać po co mu jest ta fotka?

pewnie za nia teskni co powinnam zrobic?

dla mnie to dziwne czuje ze ma mnie gdzieś :)

Gość ,.,.,.,.,.,...................
Weź sobie na tapetę zdjęcie swojego byłego i postaraj się zeby to zobaczył. No i bez szczerej rozmowy się nie obejdzie!

Gość bo to zyciee.
to nie jest normalne... cos ma z nia wspolnego. Moze sie spotykaja, pisza ze soba...

spotykac sie z nia nie spotyka na pewno w ogole zauwazylam ze rozmawia z wieloma dziewczynami, niektore pisza mu dwuznaczne teksty na facebooku, pytalam o to, ale stwierdzil ze to tylko kolezanki :(

Gość yruyruyutut
Myślę, że się nie spotykają, ale może piszą ze sobą i ona go podkręca. Znałam taką laskę, była w związku z innym i wcale nie miała zamiaru tego zmieniać, ale mojego faceta (jeszcze nie byliśmy razem) też starała się uwodzić w rozmowie i nawet sama przesyłała mu zdjęcia, a on je przechowywał. Twój chłopak pewnie jeszcze troszkę o niej myśli, a Twoim zadaniem jest przekierować te myśli NA CIEBIE. Uwodź swojego faceta, wyślij mu czasem swoją fotkę, odciągnij od niej jego myśli. Ale powiedz mu też, że rani Cię takim zachowaniem -szczerość jest potrzebna,

czuje sie teraz jak numer dwa, jak ktos na zastepstwo

Gość hgjjgjgk
Czy zamierzasz z nim o tym porozmawiać? Powinnaś.

nie wiem czy taki zwiazek ma sens skoro na samym poczatku wlasciwie nie potrafi cieszyc sie tylko mna, a potrzebuje ciagle chociaz popatrzec na inne dziewczyny

Gość foooczka s
zrób fotkę swojej cipki i wyślij mu z dedykacją i swoim imieniem to działa na facetów...zainteresuj go sobą

Gość lili007
Był kiedyś podobny temat ze zdjęciami 'byłej'.. Może on nadal jednak czuje coś do niej - współczuję.

Gość taka sobie jestem babka
Ojoj ale Ci wspolczuje :( Twoj chlopak pewnie dalej o niej pamieta... Dziwi mnie, ze zapisuje te zdejcia. przegladac na facebooku to cos innego; zwykla ciekawosc co sie dzieje z ex, jak wyglada. Ale zapisywac.... Moze wrocila mu troche tesknota... Porozmawiaj z nim o tym

w ogole dosc mam tego ze ciagle rozmawia z kolezankami pisuje do nich itd., nie widzisz nic w tym dziwnego a mnie to wkurza czy wasi faceci tez codzinnie kontaktuja sie z conajmniej dwiema kolezankami na fejsie czy tez tel?

Gość efdfergfd
Eeee tam od razu numer dwa. Kazdy cos tam jeszcze czuje do Bylej :D On pewnie tez :P

Gość efdfergfd
Tym bardziej jesli to ona odeszla, a nie on :P

Gość gość
ja mam podobny problem i nie wiem jak sobie z Nim poradzić... Mój chłopak rano zazwyczaj idzie z laptopem do toalety... szukałam później strony na którą wchodziłam w historii przeglądarki i zobaczyłam, że akurat w tym czasie przejrzał chyba całą galerię swojej byłej do której ponoć nic nie czuje... Jak myślicie... co to moze znaczyć ?

Gość gość
ja jestem dziewczyna, od 5 lat nie jestem ze swoim ex ALE prawie codziennie wschodze na jego facebooka i jego laski (od tygodnia juz zony:(:(:().patrze jak sie zmienil ,zal mi ze teraz jest z inna a nie ze mna. ze mi obiecywal to,co pewnie teraz obiecuje jej... sledze jego zycie bo nadal cos tam czuje

Gość prawik30letni
Spytaj sie go czy jest prawiczkiem bo jak nie to zerwij

Gość gość
Gość z 15.35 brzmisz jak byla mojego od tygodnia męża. Tez nie jest z nią od 5 lat.

Gość gość
ma mile wspomnienia zwiazane z nia i spodobalo mu sie to zdjecie, wiec sobie je zapisal. ja tez, mimo, ze jestem na umor zakochana w soim obecnym facecie, czasem sobie milo wspominam bylych, lubie ogladac ich zdjecia, patrzec, jak sie zmienili, jakie maja rodziny. ale to nie znaczy, ze chcialabym z nimi byc, albo ze w ukryciu masturbuje sie do ich zdjec :o

Gość gość
Jakieś to nienormalne , nie wyobrażam sobie mieszkać z chłopakiem , który ma zdjęcia byłej i je ogląda - dziewczyno ogranij się to nei ejst normalne. Pozatym ja bym nie pisała na kafatr. co o tym myślicie - tylko pierszą rzeczą jaką zrobiła , jakbym to zobaczyła to bym z nim POROZMAWIAŁA !!! PRZECIEŻ TO LOGICZNE , a nie pytała ludzi. Zapewne mu jeszcze nie przeszła miłość i czuję do niej sentyment ,może z tobą odrazu się związał po rozstaniu " na pocieszenie".