Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inaa

logopeda kraków

Polecane posty

Czy zna ktoś moze dobrego logopedę w Krakowie, dla dziecka? Obojętne czy prywatny, czy nfz. Pilne.

Pani Ratajska Buczek w poradni psych- logopedycznej na Siewnej (za dawną Bill- Eleą a teraz simpli marketem). Dla mnie bardzo kompetentna osoba wie co robi, dzieciom od razu dałą skierownaia na badania słuchu bo twierdzi ze trzeba wsyztsko połaczyc a nie mozna zaczac terapii od środka. Bardzo lubi swoją prace, dużo wie, dużo podpowie i widac że to właściwa osoba na właściwym miejscu.

Dzięki, a powiedz mi jeszcze czy to prywatnie czy długo się czeka na terminy i czy jest tak po ludzku symaptyczna, słucha co się do niej mówi czy tylko gada swoje?

Jak dla mnie bardzo sympatyczna, slucha podpowiada zna lekarzy wie gdzie mozna do kogo się zwrócić po pomoc. Bardzo ludzka. My na NFZ byliśmy bo nas z przedszkola skierowali. Termin to jakiś tydzień max 2 czekalam bo akurat byl sezon chorobowy. Tam w tej przychodni jest dużo różnych logopedów my na tą trafiliśmy akurat i jestem zadowolona. Mialam rpzyjemność tez rozmawiac z panią Kasią tylko hmm nazwiska nie pamietam wlasnie i też wydawała się bardzo pomocna ale taka mniej "przyjacielska"

Gość wesoła-mama
Ja mogę Ci polecić bardzo dobrą logopedkę, w sumie już prawie neurologopedkę - www.demostenes.org.pl. Ma duże doświadczenie w pracy z dziećmi i z ich wadą wymowy.

Gość zenek_D
Bardzo dobrze sprawdza się gabinet www.logopeda-synapsa.pl , polecam. Pani ma dobre podejście do dzieci i umie zachęcić do ćwicz

Gość Kasiaxd
Jeżeli szukacie skutecznego logopedy to można wejść na stronę www.logopeda24.com myślę że warto mnie się ten namiar przydał i to bardzo.

Gość gość
Korzystam z poradni online na stronie www.e-poradnia.com od jakiegoś czasu i sobie chwalę. Maja tutaj dużo różnych specjalistów, w tym logopedę. Mój synek głównie tutaj pracuje nad wymową i widzę efekty. Powoli bo powoli, ale idzie to w dobrym kierunku. Z poradni można skorzystać zdalnie, dla mnie to duża wygoda, bo w Londynie gdzie mieszkamy z mężem nie za bardzo była opcja żeby się do polskiego logopedy zapisać, a z angielskim to raczej praca byłaby ciężka.

Niestety ale na narodowy fundusz zdrowia bardzo trudno jest się dostać. I nie ma znaczenia czy idziemy do logopedy czy moze do innego specjalisty.Sama chciałam się z dzieckiem dostać do logopedy i terminy były odległe....A wizyty raz na dwa tygodnie mijają się z celem ponieważ dziecko musi mieć nowe ćwiczenia. I jest to o wiele mniej skuteczne. Jeśli bierzecie pod uwagę wizytę prywatnie, to polecam centrum logopedyczne w Krakowie Supełek: http://www.supelek.eu/neurologopeda-i-logopeda.html Super podejście do maluchów i zabiegi rzeczywiscie przynosiły efekty.