Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna kwiaciarka

Wykonam oprawę kwiatową ślubu.Doradzę pomogę. Zapraszam.

Polecane posty

Witam przyszłe panny młode. Mieszkam na podlasiu , dojeżdżam do klientki do 100 km. Więc obszar jest dość duży . Od Suwałk po Białystok , Łomżę i mniejsze miejscowości , takze Ełk , Giżycko. :) Nie narzucam sztywnych cen , zawsze można się domowić . Jeśli ktoś chciałby zapraszam do kontaktu przez maila ,lub tu na forum. axxa71@gmail.com

Gość dziewczynanglika
a Bielsk Podlaski?

Gość chcialabym sie pani poradzic
Witam, to nie moje rejony, ale skoro zna sie pani na florystyce to chcialabym sie cz yms poradzic. Jaki bylby koszt zrobienia 7 bukietow, kazdy na okragly stol, kompozycje kwiatowa na stol mlodych, a takze dwa niezalezne kompozycje do postawienia na sali. Dekoratorka mi krzyknela za to 1500 zl, za same kwiaty i wiadomo robocizne, nie za duzo? niech pani sie wypowie bardzo bylabym wdzieczna.

dziewczynaanglika , alez oczywiscie ze tak . W Bielsku Podlaskim bywam regularnie ,wiec mozna sie nawet bedzie spotkac. Nie wiem czy 1500 zl to same kwiaty , czy dobrze zrozumialam . Jesli same kwiaty to koszt jest duzy . Nie wiem tez jakie kwiaty poponowala Pani osoba z kwiaciarni. Skad Pani jest jesli moge zapytac ? Moze mam kogos znajomego w okolicy . Ja zawsze staram sie dostosowac do mozliwosci finansowych Mlodych i dochodzimy do porozumienia . Czesto kwiaty sezonowe sa tansze niz inne a badzo pasuja do pory roku .

Witam. Mozecie panie wklejac linki ze zdjęciami a ja powiem jakie mniej wiecej sa koszty poszczegolnych dekoracji , bukietow slubnych , samochodow i kosciola , badz sali. Cenu w mojej kwiaciarni oczywiscie.:)

Gość dziewczynanglika
wyslalam Ci mail :)

Odpisalam na maila dziewczynoanglika :)