Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podlej kwiatki

Poronienie bez objawow

Polecane posty

Czy jest mozliwe poronienie bez objawow ? Boje sie ze moglo sie cos stac z moim malenstwem... 14.01.2013 bylam na usg lekarz stwierdzil zdrowa zywa ciaze z bijacym serduszkiem ( 8 tydzien i 5 dzien) ale od wczoraj nie mam zadnych objawow. zadnych mdlosci ani nic mam wrazenie jakbym w ogole nie byla w ciazy. piersi sa mniej wrazliwe albo tak mi sie juz tylko wydaje, bo nadal sa tkliwe po bokach, sutki juz nie swedza i nie bola :( teraz jestem w 13 tygodniu ciazy liczac od daty ostatniej miesiaczki. Z pocztaku lekko plamilam ale bralam duphaston w sumie nadal go biore (ostatnie juz opakowanie) i teraz wszystko jest ok. nie krawie nie plamie ale juz nie czuje nawet ze ''cos sie dzieje'' w podbrzuszu :( sadzicie ze cos sie moglo stac ? czy moze za bardzo doszukuje sie problemu tam gdzie go nie ma. dodam jeszcze iz wczoraj bylam nawet w szpotalu powiedziec o tym poloznej ktora z usmiechem na twarzy powiedziala by sie cieszyc ze nie mam zadnych objawow ze to tylko powod do radosci. nie zrobila mi zadnego usg dla potwierdzenia czy ciaza nadal jest zywa :(

Gość enigma9875
A kiedy masz nastepną wizytę? Przecież na dniach powinnaś mieć zrobione usg i przezierność NT? Ale w 13 tygodniu całkiem mozliwe, że objawy ustąpiły. Ciesz się 2 trymestrem, bo często najfajniejszy etap ciąży, bez dolegliwośći, wielkiego brzucha i z dobrym samopoczuciem. W trzecim nie będzie juz tak różowo:)

Gość zxzx
z czasem objawy mogą ustąpić i nie musi to być nic złego.

Ostatni raz bylam u lekarza 24.01.2013 dal mi skierowanie na badania jutro z rana ide na badanie krwi i moczu i nastepna wizyta mysle ze pod koniec lutego (dlugie kolejki u niego sa gdyz jest jednym z lepszych lekarzy) i gdy zapytalam go o usg kiedy bedzie nastepne odpowiedzial iz w okolicach marca ;/

Gość nie martw się ja też tak miala
Też miałam plamienie w 5 tygodniu. Trafiłam do szpitala z okropnym bólem brzucha i tak niskim ciśnieniem, że mąż z parkingu na izbę przyjęć wnosił mnie na rękach. Leżałam tydzień, brałam nospę i duphaston i URODZIŁAM prawie 5 kg dzidziusia. Nie martw się!!! Na pewno wszystko jest w porządku!!! Pozdrawiam

Gość yukki
położna ma rację - ciesz się, a nie szukaj problemów. Poronić bez objawów raczej nie da rady. A przestałaś czuc różne swędzenia itp bo organizm przyzwyczaił się do nowego lokatora :) Duphaston można brać i brać, ja miałam do 6-go mca - to dobry lek.

Gość ja teraz tez jestem w 13 tyg.
i powiem Ci ze są takie dni gdzie tez czuje sie dobrze....i tez czasem sie zastanawiam czy jak nie mam objawow to dobrze? :D taka zchiza :P Troche dziwne ze tak dlugo musisz czekac na wizyte i nie mialas badania przeziernosci robionego :/

Hmmm.. nic mi lekarz na ten temat nie mowil... co tez dla mnie troszke dziwne jest iz nausg musze tak dlugo czekac biorac pod uwage to ze ostatnie mialam 14.01.2013 ;(

Gość ja teraz tez jestem w 13 tyg.
ja bym zapytala lekarza/zadzwonila...bo to w sumie wazne usg jest. A jak minie 14-15 tydz. to juz kicha bedzie z badaniem.