Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksaaa

3 RAZY NA ŁUKU :(

Polecane posty

Gość aleksaaa

nie zdałam trzeci raz na łuku ! raz sobie podjechałam, raz stawałam za daleko, a teraz za blisko :(( masakra jakas :( wstyd na maxa.. tyle kasy w to poszlo.. czy ktos mial podobnie? :(( i co teraz?? trzeba godziny dokupic a potem tam isc z zaswiadczeniem?? i czekac kolejny mieisaC? :(

Gość aleksaaa
halooo??? :(

Gość czekam na lato
taki prosty temat oblałaś?:) wspolczuję ja za 1 razem zdałam

Gość nowe przepisy
godzin nie trzeba juz dokupywac z tego co czytalam ;)

Gość aleksaaa
chyba nie ma tu nikogo

Teraz to nie trzeba jeździć 5h po 3 niezdanym, weszła ta zmiana 19 stycznia, a egz podrożał do 140 (praktyczny).

Gość aleksaaa
na prawde?? a gdzie cZytalas??

Gość huihuihui
nie zdalas, bo w interesie egzaminatorow jest, aby olewac ludzi. Przepuszczaja pare osob za I razem, nawet jak popelniaja drobne bledy, a reszte oblewaja. Jak nie maja za co, to powiedza, ze za malo ogladalas sie w lusterka

Gość 4534rr
godziny dokupujesz jak przez pol roku od konca kursu nie zdasz, a co do łuku to sie nie martw, ja znam jedna dziewczyne ktora chyba z 7 razy nie zaliczyła łuku, potem juz nie chciało mi sie liczyc, wiem jakie to głupie uczucie jak sie starasz, na kursie wszystko wychodzi a tu takie dupsko

Gość 4534rr
egzaminatorzy czasem przepuszczają za pierwszym razem nawet tych, ktorzy zrobili błąd dyskfalifikujący zdajacego... a czasem potrafią zrobic tak ze nie przepuszczą osoby ktora cały odcinek na miescie przejechała bezbłednie :O polska :O

Gość moja kolezanka 3 razy na
placu oblała, godzin nie dokupiła tyle ile niby w przepisach trzeba bo instruktor był spoko i jej tylko wydał takie zaswiadczenie a wykupila 2 godz przed kolejnym egzaminem

Gość bvchjk
ja przez stres

Gość ja tego nie rozumiem, jak mozn
a oblać na łuku? :D W dodatku 3 razy? :D Co za tępak :D Dobrze ze po drodze nie jezdzisz :o

Gość ja tego nie rozumiem, jak mozn
taaa, stres :D najlepsze wytłumaczenie matołków :D

Gość 4534rr
jak widzisz nie trzeba byc ani mądrym ani inteligentnym aby zdac prawo jazdy... natomiast trzeba miec troche oleju w głowie aby nie spowodowac wypadku, dlatego w polsce jezdzi mnóstwo matołów :) jak ktos w zyciu do nieczego nie doszedł bo jest ofiarą losu albo za głupi to sie szczyci głupim prawem jazdy

Gość aleksaaa
stres jest straszny.. ale ja glupia jestem.. ze sie zatrzymalam wczesniej.. w domu mi juz cisna..jakas sierota ze mnie na maxa.. a gdzie czytalyscie ze juz nie trzeba dokupywac godz?? bo nie moge nigdzie znalezc :/

Gość aleksaaa
sluchaj, po miescie dobrze jezdze, pewnie nigdy nie zdawales i nie wiesz jak to jest wiec sie nie wypowidaj :)

Gość bvchjk
moze pogadamy na gg?

Gość starykapec
nie martw się, uda ci się tylko musisz sie wyzbyc stresu, łuk to najłatwiejsza tak naprawdę częśc egzaminu... tylko trzeba troche wyluzowac

Gość taka teraz i już
JEśli kursant oblewa już na łuku to: - albo jest ostatnia fujara i powinien odpuścić sobie egzamin i prawko bo stwarza zagrożenie - jest tak zestresowany, nieopanowany że oblewa przez nerwy - tu proponuję wyluzować trochę. Co mam być to bedzie!

Gość huihuihui
Ja oblalam na luku, mimo iz bez problemu wycofalam samochod, ale za szybko sie zatrzymalam, tak o 10cm wedlug zasranego instruktora. Jezdze lepiej niz wiekszosc mezczyzn i na szczescie za drugim razem trafilam na normalnego egzaminatora

Gość 4534rr
to ciekawe dlaczego najwiecej wypadków powodują osoby ktore zdały za pierwszym razem? moze powinny byc fujarami to by tego gowna na ulicach nie było?

Gość 4534rr
im wieksza fujara tym bardziej sie wywyzsza

Gość 4534rr
jasne, kazdy na luzie podchodzi do egzaminu, mało kto sie stresuje :D 🖐️

Gość a robiłaś jakieś badania w
celu udowodnienia, że najwiecej wypadków powodują osoby które zdały za pierwszym razem? Co za bzdury :D Tłumok z ciebie, jezdzić nie potrafisz więc za kierownice nie wsiadaj 🖐️

Gość Adebesabeba
Ja nie zdałem dwa razy na łuku, wyszstko przez stres, ale za trzecim już zdałem cały egzamin, prawko mam prawie 10 lat i ponad 150.000 już zrobione bez żadnego mandatu i stłuczki.

Gość aleksaaa
4534rr myślę, że masz dużo racji:) niektórzy tu chyba nigdy nie mieli do czynienia z tym lub zdali za pierwszym razem i jarają się - super, gratuluję.. ale nie pytałam tu nikogo o to

Gość aleksaaa
słuchajcie wcześniej mi noga strasznie latała na sprzęgle, dziś nic! zrobiłam łuk jestem zadowolona, a tu, Że druga próba, bo wystawał kawałek samochodu, za drugim razem to samo.. wielkaaa szkodaaaa :(