Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kw111993

Ciąża

Polecane posty

Gość Kw111993

od pewnego czasu sprawdzam sobie stan mojej szyjki macicy, teraz jest twarda i nisko osadzona. Jednak czuję że tam w środku od górnej strony co jakiś czas jest jakby opuchnięte. Okres powinnam dostać 07.02. Czy to może byc objaw ciąży? nie mam żadnych innych objawów, zero mdlości, wahań nastroju, miekki brzuch. Prosze pomożcie !

Gość gfdgfdgfdg
za wcześnie by stwierdzić ciąże

Gość Kw111993
Za wcześnie, tzn? Na ten moment zaczynał by sie piąty miesiąc. okres mialam normalnie tak jak zawsze do tej pory

Gość jaki 5 miesiąc????
to od 4 m-cy okresu nie masz i do lekarza nie idziesz :o ?

Gość gfdgfdgfdg
No piszesz ze okres powinnaś dostac 7.02.........

Gość Kw111993
Mam okres! Przez cały ten czas mam okres! Ale nie wiem czy to moja psychika tak dziala ;/

Gość Kw111993
Czy moge miesiączkować normalnie przez % miesięcy i być w ciąży? I jeszcze jedno pytanie czy w 5 miesiacu ciązy brzuch moze sie zmniejszyć, a ja stracić na wadze?(dodam ze jestem na diecie)

o maj gad. Zaczekaj troche zrob test i tyle. Po co to juz panikowac...

Gość gfdgfdgfdg
Sorry, za to co powiem, ale masz coś z głową. Masz przez 4 miesiaće okres a twierdzisz że jestes w ciązy. po pierwsze nie jest to możliwe, a po drugie u lekarza nie byłas skoro twierdzisz ze w ciazy jestes?

Gość Kw111993
Nie byłam, wcześniej nie czułam takiego stresu z tym związanego. Teraz non stop o tym mysle i strasznie sie boje. Piszecie tu moim zdaniem bardzo mądrze i myslałam że pomożecie mi w mojej sytuacji. Powiecie jak to wygląda w innych przypadkach.

Gość Kw111993
Dodatkowym powodem mojego strachu jest ta opuchnieta tkanka w pochwie, czy to moze byc spowodowane nadchodzącym okresem?

Gość Kw111993
To że ktoś podaje sie za mnie i pisze coś takiego ,,w dodatku czuje ruchy dziecka coś mi się bulga tam i nie jest to kupa" Mnie wcale nie bawi, a tak szczerze jest żałosne

Gość Kw111993
wiem,że sama jestem żałosna i napisze wam że jak wsadzam sobie palec i dotykam macice to ona mnie kąsa,czy to możliwe?