Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka w rui

Czyw szystkie kotki w rui miaucza wnocy??

Polecane posty

Gość kotka w rui

Mam pytanie jak w temacie. Dzis moja kotka zaczela ruje. Zazwyczaj jest bardzo cicha, rzadko cos zamruczy po swojemu, a w ciagu dnia dzisiaj troszke "spiewala" raczej to byly trele kocie, dosc ciche. Zastanawiam sie, czy mozliwe, ze w nocy nie bedzie miauczec. Teraz sobie spi.

Gość była kociara
kotka, to tylko w czasie rui miałczy, a ja miałam kocura, co szalał co roku od stycznia do maja, wrzeszczał w niebogłosy i wszystko obszczywał, więc lepiej go było wypuszczać z domu, żeby na dworze sobie używał życia

Gość utrapienie tylko.....
To jest tragedia jak kwiczy pod drzwiami, malo tego chodzi jak sparaliżowana.. reakcje wszystkie ma opoźnione, można by ja wodą lać to by nie załapała, albo kopa zasadzić i nic, tylko kwiczy... i łasi sie do każdego, a ten paraliz to chyba najgorszy wstyd jak ktoś do domu przyjdzie a tu chodzi taki wyploch z paralizem z wypiętą dupa i skwierczy jak nie wiem co... masakra.

Gość kotka w rui
kocurka mam kastrowanego, ale on miauczy tylko jak chce wyjsc rano z pokoju. Koty sa niewychodzace, a kotka ma wlasnie ruje i sie obawiam, ze ebdzie ryczec. Chociaz teraz spi a nie miauczy:)

Gość kotka w rui
moja nie choidz jak sparalizowana i nie kwiczy, tylko grucha czasem, raczej sie po dywanie tarza. Wypieta byla moze z 5 minut, a tak raczej poleguje na dywanie, chodzi normalnie i grucha

Gość inżynier serwisowy bann
Ale pierdolicie jak zawsze. Kotka poza zmuleniem i łaszeniem nie robi nic. Za to każdy kocur w okolicy drze morde do rana. Jak pojebany. Bija się który podejdzie najbliżej drzwi. A jak wypuścisz posuwają sie wszystkie nawzajem.

Gość kotka w rui
Nikogo nie wypuszczam bo koty niewychodzace, a zima, wiec drzwi okna pozamykane wiec nic mi sie pod domem nie szwedza na szczescie :)

Gość zxvhjjuys21
a dlaczego tak męczysz kota? wysterylizuj albo dawaj tabletki/zastrzyki antykoncepcyjne

Gość kotka w rui
no a w temacie?

Gość kotka w rui
mecze kota, bo ma 1 ruje i po 1 rui bedzie kastrowana dopiero, czyli mam nadzieje w przyszlym tygodniu

Gość utrapienie tylko.....
inżynier serwisowy bann Ale pie**olicie jak zawsze. Kotka poza zmuleniem i łaszeniem nie robi nic. No nie wiem czy nic po za tym,.. widze po swojej, ze chodzi jakby miała paraliż.. ma opóźnione reakcje jeżeli w ogole je ma, i ta jej dupa wypieta... i tak pewnie przez jakis tydzien bedzie chodziła masakra, no i oczywiscie do każdego sie łasi i tarza w dywanie...

Gość kotka w rui
ja sie pytam czy wyje po nocach

Gość kotka w rui
kulturalnie ktos odpowie?

Gość efdfsz
TAK!! darła pysk zeby ja wypuscic ale nie tak jak te kocury pod oknem. Bedzie latac po mieszkaniu d okna do okna i miauczec z tym ze jak zignorujesz to moze bedzie zapominac co jakis czas.

Gość niezla moze byc
0[

Gość grecik.,,.,
tak -moja tak dawała przez tydzien ,ze szału dostawalismy i sasiedzi tez -masakra jedyne co skutkowało to do wanny z woda zmoczenie kotki i wtedy była zajeta wylizywanie futerka i spała pod kołderka jakies 3 h i od nowa -sterylka uratowała kota przed kapielami co 3h ,nas od udreki i przed linczem sąsiadów .