Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po***aną współlokatorkę mam :D

Współlokatorka i jej nałóg :/

Polecane posty

Gość Po***aną współlokatorkę mam :D

Telewizja :O Ciągle musi mieć włączony telewizor, nieważne, że lecą same reklamy, ważne żeby napierdalał i uprzykrzał innym życie. Nie dość, że nie może zasnąć bez 20-30minutowego maratonu telewizyjnego to włącza go podczas gdy ja sie uxczę. Teraz sesja jest a ta szmata właczyła Rodzinkę.pl. Nie ogląda tego, ale napierdalać musi :O Wkurwiłam sie i wyszłam do kuchni sie pouczuć, ta szmata chyba skumała, że się zirytowałam i wyłaczyła pudło :classic_cool: teraz mi tu wzdycha i gniecie kartki ze złości. Co za tępa pizda.

Gość pitolenie
Może porozmawiaj z nią szczerze i przedstaw sytuację. Ustalcie żeby ciszej oglądała czy coś....

Gość ja też mam puszczony tv
często na lapku, w kuchni nieraz gotuje przy tym, inni słuchają muzyki itp jak komuś coś przeszkadza to się mówi

Gość bejca8925
Ale w czym ty masz problem? Może jej powiedz, ze ci przeszkadza, zamiast pluć i wyzywać anonimowo na forum. Dorośli ludzie w ten sposób załatwiają problemy.

Gość bejca8925
Ale w czym ty masz problem? Może jej powiedz, ze ci przeszkadza, zamiast pluć i wyzywać anonimowo na forum. Dorośli ludzie w ten sposób załatwiają problemy.