Kireii 0 Napisano Styczeń 28, 2013 Witam. Mam takie pytanie. Nurtuje mnie jeden temat i może któraś z Pań będzie wiedziała co z tym zrobić. Ogólnie @ mam regularny co 27 dni. Wczoraj minęło 28 a ja zamiast tego mam bóle brzucha po bokach, podwyższoną temp. , mdłości, i ból piersi. Do tego upławy przezroczyste jak w dni płodne. Z mężem regularnie współżyjemy i liczymy na dziecko ale nie wiem czy mogę mieć nadzieje czy to po prostu spóźniający się okres. Proszę o jakąś odpowiedz na ten temat. Z góry dziękuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak bardzo mi z tym zle 0 Napisano Styczeń 28, 2013 Skoro mialas zawsze regularne miesiaczki,to istnieje prawdopodobienstwo ciazy.Wykonaj test lub idz na bete hcg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaaaaaaaaaaaa Napisano Styczeń 28, 2013 dzien po terminie okresu na pewno twoje objawy wskazują na ciąże taką 8-9tydzień - zaraz padne , głupota innych poraża hahahaaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cardiolka Napisano Styczeń 29, 2013 Może kup sobie tester owu na slinę i wyznaczaj dokładnie owulacje? Współżyjcie wtedy, zobaczysz uda Ci się zajść :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach