Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koziołeczek ruszył w drogę

Kawa na lepszy dzień...

Polecane posty

Gość koziołeczek ruszył w drogę

Napijmy się kawy.

Gość Kira Gałczyńska
o tym porze? bedziesz stac na bacznosc cala noc :D

Gość KOZIOŁKU WRACAJ
na skarpetkę ;)

A mi się dalej mieli. Padnę pewnie koło 2... Drakula nie znasz tego? Posłał kozioł koziołeczka po bułeczki do miasteczka, koziołeczek ruszył w drogę, wtem się natknął na stonogę, zadrżał z trwogi, no i w nogi. A dalej dostał lanie od ojca ale tu wkracza cenzura i odsiadka za naruszenie nietykalności cielesnej. Generalnie koziołek w punkcie wyjścia.

Częstuję się kawką w takim razie :) Wypiję w miłym towarzystwie i idę szykować się do pracy. Kawiarko, wyśmienita latte, senkjuverimacz!

dzien dobry na poczatek dnia dobra herbatka oo juz zalapalam o koziolku, chociaz nie znam tego....

Była kawa ,to teraz pora na obiad:) U mnie dzisiaj babciny ...ziemniaki jak na kopytka ,obtoczone w bułce tartej i usmażone na złoty kolor. Do tego sosik koperkowy....pycha:) Ale żeby nie było ,ja pół porcji :)

MAJ to widze ,ze nam apetyt robisz ....eehh dieta...u mnie ala barszczyk z wczoraj, ugotowalam na 2 lyz masla , warzywka i buraki i tak mi si echcialo barszczu, pychota wyszlo, duzo majeranku i czosku oczywiscie... milego dnia zycze wszystkim

Witam i o zdrowie pytam:) Kawę oczywiście stawiam:) Wyszłam przed chwilą na dwór i co widzę ....ano widzę ,że nie widzę śniegu :*

to gdzie tego śniegu niewidac? Unas na warmii dopiero z lekka zaczął topnieć.witam i życzę miłego dnia