cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 28, 2013 nie wiem jaka kupić na weekend :O odpadaja wszelkie wiśniówki i cytrynówki, chodzi mi o cos ciekawszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja poleeeecam Napisano Styczeń 28, 2013 idealna będzie soplica o smaku orzech laskowy, pije się z mlekiem skondensowanym niesłodzonym, smakuje jak monte z alkoholem, super:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stefan z majonezem na brodzie Napisano Styczeń 28, 2013 zdecydowanie żołądkowa na trawie żubrowej , nie czuc w niej tego chemicznego posmaku wódki ,jest tak slodka ze mozna ja pic bez niczego no i jest tania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matimili 0 Napisano Styczeń 28, 2013 Ja nie polecam. Piłam jakiś czas temu chyba jakąś cytrusową i smakowało jak zwykły drink. wypiłam tego bezmyślnie na serio sporo.... bo piło się jak soczek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waszkaa 0 Napisano Styczeń 28, 2013 Soplica pigwowa w czystej formie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulka_Mięty 0 Napisano Styczeń 28, 2013 Balsam pomorski. Tylko nie zaden kur....kresowy. Pomorski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach