Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AR78

Jak pozbyć sie koleżanki z mieszkania?

Polecane posty

Gość AR78

Mam koleżankę która zmieszkała u mnie po tym jak wyprowadziła sie z domu. U niej była czysta patologi a i dlatego odebrali jej córkę, która obecnie przebywa w jakimś ośrodku.Myślałam ,że koleżanka jest ofiara ale widzę ,ze ona tez nie jest święta. Podejrzewam,ze jest w ciąży i boje sie ze za jakiś czas będę mieć większy problem. Co robić? wygodnie jej jest. Wiele osób wyciąga do niej rękę ale nie korzysta z tego. Wygodnie jej dzwonić tylko do dziecka właśnie mojego telefonu gdy jestem w pracy! Od 4 miesięcy nie była u córki. Wygodnie jej jest ,ze państwo utrzymuje jej dziecko a ją JA! Nie powiem raz na jakiś czas przynosi mi kasę lub zrobi zakupy ale nie wiem skąd ma kasę.Jednak wszystkie opłaty robię ja. jak sie jej pozbyć?boje sie,ze wpadła w jakieś szemrane towarzystwo i może sie na mnie mścić jak na silę ja wyrzucę.

Gość normalnie daj jej tydzień
na przeprowadzkę i jasno wytłumacz jak nam tu, dlaczego nie chcesz już z nia mieszkać

Gość versace.medusa
trudna sprawa. chyba szczera rozmowa bedzie najlepszym rozwiazaniem. prawdopodobnie sie pogniewa ale z drugiej strony chyba ci na tym nie zalezy, prawda? nie wyzucaj jej z dnia na dzien ale powiedz ze chciala bys aby do konca powiedzmy lutego znalazla sobie nowe lokum.

Gość AR78
Tylko że tych tygodni bylo juz wiele.Zawsze cos jej wyskakuje gdy miej więcej umawiamy sie kiedy sie wyprowadzi... Ostatnio właśnie zaczęła mi płakać ze sie zabije...ze nikt jej nie chce...A ja mam miękkie serce. Chciała sie zarejestrować w UP i prosiła czy moge ja tymczasowo zameldować by mogła to zrobić. Odmówiłam i sie zaczęło,że co ona ma robić i takie tam.

Gość jak masz miękkie serce
to musisz mieć twarda duupę, jak mówi porzekadło swoją droga, to rodzice ją wymeldowali z domu rodzinnego?

Gość R78
Powiedz, że masz kłopoty finansowe i wynajmij mieszkanie na jakiś czas - będzie musiał się wyprowadzić ;) Ty chyba znajdziesz jakieś lokum?

Gość AR78
Podlega pod inny UP ze swoim meldunkiem..

Gość pasozyta od razu
bym wyzucil.

Gość AR78
Najgorsze jest to ,ze podała mój adres do korespondencji sadowej. Dostaje co jakiś czas polecone na jej nazwisko. Nie wiem? Czy Ona tak mogla? Myślałam o przeprowadzce ale miała bym slabe połączenie autobusowe do pracy...

Gość 999...999...
powiedz, że masz chłopaka, i chcesz, by się wprowadził, że wpadłaś i niedługo dziecko i chcesz już się ustatkować. potem jak coś powiesz, że poroniłaś.

Gość jakas durna jestes?
prosta sprawa, wystaw jej rzeczy, wymień zamki a pisma sądowe możesz jej dostarczac osobiscie to jej problem ona powinna sie martwic by docierały do niej :)

Gość AR78
Najgorsze jest to ze ona nie ma rodziny...nie mam do kogo sie zgłosić by ją zabrał:( i boje sie ze ta jej ciąża okaże sie prawdziwa...

Gość wiaderko
No wynajmij cos innego przynajmniej na miesiąć. Albo powiedz ze wracasz do rodziców, ze poznałas faceta i sie do niego wyprowadzasz ;) ze chce sie do ciebie przeprowadzic brat, siostra itp.

Gość jujujujujujujujujuju
dobrze, ze nie pozwolilas sie jej zameldowac. mysle co by tu zrobic

Gość AR78
Durna nie jestem bo myślę zawczasu. Jak pisałam wkopała się w jakieś szemrane towarzystwo.Sama nie pracuje a ma kase. Boje sie ,ze w ramach zemsty podpala mi drzwi lub pobija mi chłopaka...To co sie dowiedziałam o niej to jestem przerażona. Wiem,ze tej patologi u niej w domu nie stworzył tylko jej mąż. Jeszcze przebąkuje,ze sie zabije jak wyląduje na ulicy. wiem,ze to szantaż ale nie chce mieć na sumieniu wariatki.

Gość jujujujujujujujujuju
tez wlasnie myslam nad tym zeby je powiedziec, ze ktos musi z Toba na razie zamieszkac, brat, siostra, mama...

Gość AR78
Chyba tak zrobię! ściągnę moja mamę! one się bardzo nie lubią a raczej koleżanka mojej mamy...i zawsze ucieka gdy Ona jest.

Gość AR78
Dziękuję za pomoc!

Gość Kbkjbkub
No to są jaja. Pozbędź się jej jak najszybciej dla swojego dobra.

Gość techniczna blondyna
Była tu niedawno taki temat, w ktorym babka żaliła się, że wynajęła legalnie mieszkanie jakiejść kobiecie z dzieckiem, po czym nie ma możliwości wyrzucenia matki z dzieckiem z tego domu. Takie prawo, że matki z dzieckiem nie można:) Lokatorka zmieniłą zamki w drzwiach i nasyła na nią policję gdy chce się dostać do swojego domu. Jak się okazało w ten sposób czyniąc chce szybciej dostać mieszkanie komunalne.