Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasia z podlasia

Bolacy problem. Pomocy!!!!!!!!

Polecane posty

Gość joasia z podlasia

Czy wiecie moze jakis gabinet kosmetyczny w UK, w ktorym zakladaja metalowe klamry na wrastajace sie paznokcie? W Polsce jest wiele takich gabinetow ale leczenie trwa kilka m-cy wiec nie moge sobie pozwolic na taki dlugi urlop z powodu paznokcia. Nie daje juz rady :( Nie chce go zrywac hirurgicznie bo nie ma gwaracji, ze odrosnie prosto a te klamry sa ponoc bardzo skuteczne. Bylam na takiej konsultacji w Polsce i dla mnie ponoc jest to idealne rozwiazanie. Mi sie paznokc nie wrasta tylko dwa razy zostal nadepniety i dwa razy mi zszedl paznokiec. Za pierwszym razem odrosl ladny, prosciutki ale za drugim razem zaczal rosnac w ktalcie takiej jakby rurki i boki paznokcia wrzynaja mi sie w skore a pozatym jak zaloze buty to one na niego naciskaja i czuje niesamowity bol :( Pomozcie prosze, musza tu byc kosmetyczki, ktore zakladaja takie klamry ale ja przejrzalam mnostwo stron na necie ale nic takiego nie znalazlam. Tak wyglada taka klamerka http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120624/ZDROWIEIURODA010102/120629434

Gość joasia z podlasia
Nikt nic nie wie na ten temat :(

Gość farba dulux do lazienek
Najlepiej sprawdzic u zrodla, poszukaj gabinetu Chiropodist, ktory zajmuje sie problemami stop, moze cos wiecej beda mogli pomoc. Mysle ze w kazdej miejscowosci znajdziesz taki gabinet lub kogos kto dojezdza do domu klienta.

Gość gfhfdghf
ty a moze idz do lekarza z tym co??? a nie pytaj na durnym forum

Gość farba dulux do lazienek
Zalezy na jakiego lekarza trafi, wrastajace paznokcie GP moze zlekcewazyc albo skieruje Cie do podiatry, z tym ze to moze potrwac wiec wybierz sie do chiropodist, wytlumacz o co chodzi, oni specjalizuja sie we wrastajacych paznokciach i podobnych problemach. Za porade nic nie zaplacisz a moze czegos wiecej sie dowiedz niz na forum.