cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 28, 2013 ciasto upieke sama :) przez żołądek do serca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madison007 0 Napisano Styczeń 28, 2013 to pięknie, a jakie ciasto masz zamiar upichcić? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madison007 0 Napisano Styczeń 28, 2013 kurczę Twój opis idealnie ze mną współgra :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 28, 2013 zrobie tarte z karmelem, bananami i bita śmietana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam goraczke 0 Napisano Styczeń 28, 2013 Fajnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madison007 0 Napisano Styczeń 28, 2013 mm no to pysznie, pysznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madison007 0 Napisano Styczeń 28, 2013 znaczy Twoja stopka, tak dla jasności bo ktoś jeszcze pomyśli że jestem cwana w necie a cipa w świecie :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 28, 2013 no niestety mnie obrazuje idealnie nie tylko moja stopka, ale tez i nick :O ale na tym kolesiu mi zalezy wiec nie moge po raz milionowy zepsuc wszystkiego, musze sie postarac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onaonanoaona Napisano Styczeń 28, 2013 podaj przepis na to ciasto :D zjadłabym takie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 28, 2013 kruche ciasto, na to masa krówkowa z puszki, na to banany pokrojone w talarki, na to bita śmietana i gotowe :) jest przepyszne ale tez bardzo slodkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onaonanoaona Napisano Styczeń 28, 2013 musze je zrobic :D uwielbiam takie ciasta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kdsjdksjklsa Napisano Styczeń 28, 2013 Podobno ostrygi to afrodyzjak .Wrzuć do tego ciasta parę ostryg razem z muszlami . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obleśny typ. 0 Napisano Styczeń 28, 2013 nie zapomnij WC pikera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach