Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwetaaa

jak żyć z kimś kto mnie nie kocha...

Polecane posty

wyobraź to sobie, te zeznania: mój wujek widział przez okno jak moja żona kładzie się zmęczona na chwilę kiedy dziecko ogląda telewizję. Ja mam dziecko absolutnie w dupie w tym samym czapie, moja rodzina zajmuje się tylko nielegalnym stalkingiem przez okna...

Gość sylwetaaa
boje sie zebede cierpiec jak odejde

Gość sylwetaaa
jego rodzina jest strasznie dziwna na zewnatrz idealni a tak naprawde potrafia zniszczyc czlowieka

Gość sylwetaaa
cierpie bardzo... myslalam ze wystarczy mi to ze moge zasypiac obok niego... ale to za malo.

facet jest sadystą, nie kocha Cię, znęca się nad Tobą psychicznie, szantażuje i zdradza. Jak zarazi Cię jakimś syfem to odejdziesz? Tak długo będziesz czekać?

Gość sylwetaaa
nie moge miec koleżanek od rodziny mnie odcial, zreszta moja mama nie chce przyjeżdżać po tym jak pol roku temu moj tata sie powiesil a teciowa moja powiedziała mojej mamie ze ludzie gadaja ze przez moja mame a tata tak naprawde to zrobil przez dlugi

Gość sylwetaaa
jego kochanka powiedziala ze nie spali ze soba. gdy mowie mu ze chce odejść to mowi ze moge odejsc ale wtedy zobacze

Gość sylwetaaa
wszyscy ktozy znaja mojego meza uwazaja ze jest taki mily i taki za dzieckiem nie ma osoby zeby go nie lubiała. oprocz jego najlepszego przyjaciela ktory przez lata widzial jaki jest naprawde i teraz sie odcial od niego

Gość sylwetaaa
chcialabym być na tyle silna by odejść...