Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waleczna Rozwódka

Jak jej pomóc ???

Polecane posty

Gość waleczna Rozwódka

Mam piękną, inteligentną przyjaciółkę, która nie może znaleźć faceta. Jak jej pomóc ?

a w czym jej mozesz pomoc? Przeciez nie masz wplywu na to czy jej feromony podzialają na mężczyznę i czy on urzeknie ją.....

Po Twoim pseudonimie twierdze, ze Ty jednak nie powinnas doradzac, jezeli chodzi o zwiazki :P a jak jej pomoc.. hmm.. wyciagnij ja raz, drugi, trzeci na imprezke.. nie musi byc to dyskoteka.. moze jakas domowka wsrod wiekszej ilosci znajomych. Moze pozna jakas wartosciowa osobe przy okazji. No nie wiem, sa rozne metody, fora dla samotnych? zreszta... moze w odpowiednim czasie napotka sama tego jedynego, bez pomocy. Tu tylko gdybam. Wiecej pomyslow nie mam.

Gość waleczna Rozwódka
\Właśnie problem w tym, ze ona ma 26 lat i nie szuka....Kręcą sie wokół niej przystojni faceci , ale nie wychodzi. Ona jakoś nie rozpacza, ale widać, że jest samotna

Gość dsfghjj
ona woli kobiety.

Gość najlepiejjj
odpierdolić sie od niej. Najgorsze są fałszywe przyjaciółki co to niby chcą pomagać a tak naprawdę spieprzyc tej drugiej wszystko celowo.

Gość a co cie to obchodzi?
może tylko tobie sie widzi że samotna a tak naprawdę wcale nie? Jakbym miała taką wścibską znajomą to bym ją wywaliła z mojego zycia w te pędy raz na zawsze. A najważniejsze, o niczym bym jej nie mówiła.