Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kozakoza97

miłość

Polecane posty

5 miesięcy do tyłu rozstałam się z chłopakiem,byłam z nim dwa miesiące , rozstaliśmy się z mojej winy , nie chodzi o zdrade, zrobiłam coś , a on mówił że jeśli to zrobie rozstaniemy się, ale ja to zrobiłam.. łączyło nas bardzo silne uczucie, rozumieliśmy sie doskonale, czuliśmy sie w swoim towarzystwie okej, nie patrzyliśmy wgl na inne osoby z płci przeciwnej, nie obchodziły nas wcale, nie spotykaliśmy sie z innymi osoba płci przeciwnej, ale wcale nam to nie przeszkadzało oprócz naszej wtedy ekipy . nie umiałam przeżyć rozstania, 3 miesiace poo rozstaniu były najgorszymy 3 miesiącami w moim życiu,NIGDY WIECEJ . potem mieliśmy jakiś kontakt, zwyjlły, przyjacielski. wczoraj śnił mi się , przytulał mnie i całował, a ja mówiłam mu ' wiem że to jest sen, ale wróć do mnie błagam kocham Cię ' a on mi mówił że to nie jest sen, może to głupie że wspomniałam o śnie, ale cały dzień o nim myślałam... był taki realistyczny, dzisiaj od rana płacze i słucham naszych piosenek.. co mam o tym myśleć ? przez dwa miesiace już było dobrze , a teraz mi go tak bardzo brakuje . nie umiem sobie z tym poradzić .. nie wiem czy dalej gokocham ... Eh . pomocy //

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować