Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dam

Druga polowa

Polecane posty

Gość Dam

Czesc jestem z lublina i mam problem ze znalezieniem dziewczyny, tkwi on chyba w tym ze jestem troche niesmialy i nie mam odwagi "zagadac" z dziewczynami ktore mi sie podobaja chyba boje sie odtracenia i rozczarowania... Mam 22 lata niedlugo 23 i ciezko jest zyc samemu. Nie uwazam siebie za jakiegos przystojniaka ale jakims odrazajacym grubasem tez nie jestem:) Normalny chyba 175cm wzrostu oczy typu piwo:P Ale to nie o tym mial byc ten temat. Po prostu nie moge poradzic sobie ze znalezieniem partnerki a bardzo bym chcial jakas poznac... obecnie studiuje zaocznie na 3 roku informatyki (nie jestem jakims nerdem w okularach:)) i pracuje ale tam ciezko mi poznac jakas dziewczyne bo u mnie w grupie sa tylko 3 z tego 2 zajete a trzecia chyba nie jest zainteresowana tym bardziej w pracy... Piszę poniewaz moze doradzicie mi gdzie mozna szukac takowej kobiety mojego zycia:) Po imprezach nie chodze, zreszta nie szukam imprezowiczki ktora co tydzien jezdzi na tzw 'balety'. Owszem lubie sie zabawic ale raz na jakis czas;) wole wypad do kina badz inne spokojniesze miejsca =] Lubie zwiedzac i podrozowac to na pewno:) . Tylko jak wiadomo najlepiej podróżuje sie z kims i tu jest problem:). jesli chodzi o wiek dziewczyny jaka chcialbym poznac to jest tak naprawde nieistotny, chociaz minimum musi byc chocby te 18 lat. nie szukam tez kobiety ktora chce zakladac rodzine i zareczac sie odrazu bo poznawalem i takie. jak wiadomo to forum dla kobiet wiec moze plec piekna podpowie mi gdzie mozna udac sie na podryw:) i jak poradzic sobie z oniesmieleniem. Co lubia kobiety a czego nie. Pozdrawiam.

Gość pro BONO publico
szukajcie a znajdziecie mówi Pismo święte :classic_cool:

Gość Dam
Nic nowego:) Szukam ale chyba kiepski ze mnie poszukiwacz....

Gość dziadyga do orzechów
Zagadaj w tramwaju do jakiejś. Konsekwencji nie będzie w razie porażki.

Gość Dam
Zadko jezdze autobusami odkad mam prawko i samochod;P Chyba stalem sie zbyt wygodny :P Zreszta w lublinie nie ma tramwajów sa tylko miejskie:D