Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawie oczko 25

DZIWNE preferencje mojego FACETA :p

Polecane posty

Gość Pawie oczko 25

moj chlopak podczas seksuuwielbia ciagle wchodzic we mnie wiec czesto wychodzi calkiem kilka razy i wchodzi znowu, co niestety powoduje czesto podraznienia przy wejsciu do pochwy, pote odczuwam pieczenie , czy wasi faceci tez tak maja???

Gość lowellas
za dużo filmów ogląda , a że jest naśladowcą to powiela co widzi eksperymentuje i tyle.

Gość Pawie oczko 25
w nocy obudziłam się, bo wydawało mi się, że ktoś puka do drzwi. otworzyłam oczy i zobaczyłam swojego faceta klęczącego nade mną ze sztywnym penisem w dłoni i pukającego mnie tym sztywnym członkiem w czoło. zapytałam, co on robi, a on odpowiedział spokojnie, że tak tylko się bawi. a najgorsze jest to, że przyznał się do tego, iż robi to prawie każdej nocy i w ogóle zdziwiło go to, że się dopiero teraz zorientowałam

Gość Pawie oczko 25
ten glupi kawal z podszywu powyzej znaja nawet dzieci w przedszkolu wiec bys sie wysilil a nie :p

dobre to jest z tym pukaniem penisem w czoło .. :D Za każdym razem jak to czytam to śmieję :D Autorko to napewno się tobie nie przytrafiło :p

Gość tdfnkd
pawie - ja lubie jak moj tak robi :) moze uzywajcie jakiegos zelu (ja mam feminum), w trakcie sie tam dosmaruj to nie bedzie obcieral ;)

Gość Pawie oczko 25
uzywamy niebieskiego zelu od durexa ale jakos srednio dziala, poza tym oj facet zapewnia ze jestem bardzo mokra wiec nie wem moze mokra w srodku ale nie na zewnt czesci