Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Assska_creq

wypadanie wlosow - co lepsze?

Polecane posty

Go艣膰 Assska_creq

mam duzy problem z wypadaniem wlos贸w i slysza艂am o dw贸ch preparatach: dermenie http://www.wirtualnaapteka.pl/index.php/kosmetyki/piel/kuracja-przeciw/dermena-szampon-200ml.html i neril haar reactiv http://www.wirtualnaapteka.pl/index.php/kosmetyki/piel/kuracja-przeciw/neril-haar-reaktiv-tonik-do-wlosow-200ml.html czy macie jakies doswiadczenia z tymi kosmetykami ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kinia8877
zdecydowanie dermena

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wercia_Pe*
ja te偶 jestem za dermen膮, ale tego drugiego toniku nie znam wog贸le

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 femina nina
ja w艂asnie zakupi艂am nafte kosmetyczn膮 z olejkiem glicynowym. Du偶o na jej temat czyta艂am. Mo偶na wciera膰 j膮 sam膮 albo z 偶贸艂tkiem, kroplami cytryny. Podobno czyni cuda. Zobaczymy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dermena zgadzam sie
do bardzo dobry preparat natomiast oprocz tego polecam skrzyp polny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spaaaaammmm
W艂osy Po Pas lub Ni偶ej, 偶a艂osny spam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WiolettttttaKa
ja slysza艂am o obu, a raczej czyta艂am na forum i dermena cz臋艣ciej jest polecana tylko s膮 jakie艣 dwa rodzaje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stale_ciekawska
Niestety 偶adne skuteczne preparaty nie istniej膮, je艣li nie zlikwidujemy powodu powstania tego problemu. W艂osy wypadaj膮 z powodu stresu, chor贸b, zmartwie艅 wszelakich problem贸w i k艂opot贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czerwone oko
Dok艂adnie. Mi strasznie wypadaj膮, przy myciu w艂os贸w to pikus - przy prostowaniu na pod艂odze mam po prostu ich setki :( Faktycznie, du偶o stresu ostatnio mia艂am, do tego katowanie farbowaniem, prostowaniem... Zacz臋艂am od magnezu, bior臋 porzadn膮 dawk臋, do tego witaminy. I jak kto艣 wy偶ej pisa艂 zaczynam kuracj臋 naft膮 i olejkiem rycynowym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marysienkaxd
Wypadanie w艂os贸w to ju偶 nie problem od kiedy znalaz艂am Koxidil firmy Kosswell! Rewelacja - efekt zadziwiaj膮cy! Zam贸wi艂am w internecie i moje w艂osy ju偶 nie s膮 takie jak kiedy艣! ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bebe19
Mo偶e masz chor膮 tarczyc臋?Bada艂a艣 TSH?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaq
olejek khadi na stymulacje wlos贸w to nic specjalnego. u偶ywa艂am i jako艣 cud贸w nie czyni艂. ja teraz u偶ywam olejku sesa a w drodze mam kolejny indyjski olejek. sesa ma bardzo dobre recenzje odno艣nie wypadania w艂os贸w. mo偶e warto poczyta膰 o ajuwederskich metodach na dbanie o w艂osy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annsym
Nale偶y najpierw zdiagnozowa膰 przyczyn臋 wypadania w艂os贸w. Je偶eli przez ostatnie miesi膮ce nawet po p贸艂 roku wstecz nie mieli艣my 偶adnych du偶ych prze偶y膰 emocjonalnych, d艂ugotrwa艂ego stresu to nale偶y przede wszystkim zrobi膰 podstawowe badania. Przyczyn膮 mo偶e by膰 z艂a dieta, przem臋czenie organizmu, hormony - nale偶y zrobi膰 morfologi臋, poziom 偶elaza Fe oraz innych pierwiastk贸w, ca艂kowita zdolno艣膰 wi膮zania 偶elaza TIBC, cukier, poziom TSH, na kt贸re mo偶na uzyska膰 skierowanie od lekarza internisty. Je偶eli badania s膮 w normie, a nie mamy 偶adnych zaburze艅 hormonalnych to prawdopodobnie mo偶e by膰 to okresowe wypadanie w艂os贸w i wtedy mo偶na si臋 wspomaga膰 suplementami diety, szamponami leczniczymi. Je偶eli chodzi o przyczyn臋 jak膮 jest stres to 偶adne preparaty nie pomog膮 nam w organiczeniu wypadania w艂os贸w do momentu gdy nie zaczniemy organicza膰 stresu. I warto pami臋ta膰, 偶e regeneracja w艂os贸w nie trwa 2 tygodnie, tylko jest to proces bardzo d艂ugi i nale偶y by膰 cierpliwym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annsym
Nale偶y najpierw zdiagnozowa膰 przyczyn臋 wypadania w艂os贸w. Je偶eli przez ostatnie miesi膮ce nawet po p贸艂 roku wstecz nie mieli艣my 偶adnych du偶ych prze偶y膰 emocjonalnych, d艂ugotrwa艂ego stresu to nale偶y przede wszystkim zrobi膰 podstawowe badania. Przyczyn膮 mo偶e by膰 z艂a dieta, przem臋czenie organizmu, hormony - nale偶y zrobi膰 morfologi臋, poziom 偶elaza Fe oraz innych pierwiastk贸w, ca艂kowita zdolno艣膰 wi膮zania 偶elaza TIBC, cukier, poziom TSH, na kt贸re mo偶na uzyska膰 skierowanie od lekarza internisty. Je偶eli badania s膮 w normie, a nie mamy 偶adnych zaburze艅 hormonalnych to prawdopodobnie mo偶e by膰 to okresowe wypadanie w艂os贸w i wtedy mo偶na si臋 wspomaga膰 suplementami diety, szamponami leczniczymi. Je偶eli chodzi o przyczyn臋 jak膮 jest stres to 偶adne preparaty nie pomog膮 nam w organiczeniu wypadania w艂os贸w do momentu gdy nie zaczniemy organicza膰 stresu. I warto pami臋ta膰, 偶e regeneracja w艂os贸w nie trwa 2 tygodnie, tylko jest to proces bardzo d艂ugi i nale偶y by膰 cierpliwym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tereskauw
na pocz膮tek warto zastosowa膰 po prostu odpowiednie witaminy, bez kt贸rych w艂osy nie b臋d膮 wygl膮da艂y odpowiednie i bez kt贸rych nie b臋d膮 mocne. wszystkie witaminy na w艂osy s膮 rozpisane na stronie http://owlosionywojownik.pl/jakie-witaminy-pomagaja-na-wypadanie-wlosow/ wi臋c sama nie b臋d臋 ju偶 powtarza膰 tego co tam jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siuup
To 偶e s艂ysza艂a艣 o nich nie znaczy 偶e Ci pomog膮 ;/ Nie ka偶dy preparat dzia艂a na wszystkich. To zale偶y od tego jaka jest przyczyna wypadania w艂os贸w ;/ https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wypada艂y mi w艂osy przez kilka lat od po艂owy wrze艣nia odstawi艂am szampony i od偶ywki z sylikonami zacz臋艂am my膰 w艂osy Dermen膮 Men na 艂ysienie androgenowe, do tego 艂yka艂am Skrypowit臋, 偶elazo od jakiego艣 czasu w艂osy nie wypadaj膮 a przedtem przy ka偶dym czesaniu oko艂o 50, do tego gdy przejecha艂am d艂oni膮 po w艂osach zostawa艂o mi minmum 10 w艂os贸w w d艂oni, przy myciu ca艂e k艂臋by.... a podczas rozczesywaniu na mokro wyci膮ga艂am i wyci膮ga艂am kolejne w艂osy bez ko艅ca teraz o dziwo wszystko usta艂o

Udost臋pnij ten post