Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska (007)

Ciagle mokra c****ka.Pomocy!

Polecane posty

Gość Miska (007)

Mam 40 lat i ciagle jestem podniecona,nie moge sie na niczym skupic,ostatnio kolega w pracy powiedzial ze mam caly czas zamglone oczy i co jest grane?Nawet wpisy na kafe sprawiaja ze sie ze mnie leje,dodam ze codziennie kocham sie z moim partnerem,czasem bawimy sie z inna para.Jestem w pelni zadowolona z seksu,wiec co jest?

Gość grynieuzalezniaja
zaloz pampersa

Gość okinski
Wory z piaskiem i tyle!!!

Gość Miss u buntu z haczykiem
libido kobiet po 40 wyjasnione naukowo :classic_cool:

Gość tyuytu
Nie wiem co to jest ale dałaś mi nadzieję, dziewczyno. Ja (35 lat) mam z kolei odwrotnie, ciągle jestem sucha poza krótkimi chwilami (nie wtedy gdy potrzebne). Teraz wierzę że jest szansa na zmianę jeszcze. ;D

Gość Sabibi
Ja nie mam takiego proalemu . Ale jak tu czytam tez czasem robi mi sie wilgotno

Gość Mam wrazenie
Ze na kafe siedzi polowa dziadow ci im juz nie staje,albo sama dzieciarnia sadzac po wpisach i nickach.Rece opadaja,gdzie sa ci faceci,normalni,mescy.Miska olej ich wszystkich bo to zakompleksieni nieudacznicy ktorzy buduja swoja wartosc i ego obrazajac i ponizajac innych.Anonimowo oczywiscie.Ciesz sie ze masz ochote i korzystaj ile wlezie skoro facet lubi i akceptuje takie zabawy,ja chyba mojego musze nakrecic na jakies szalenstwa

Gość Miska(007)
Mam wrazenie-dzieki.Masz racje,nie trzeba byc szczegolnie blyskotliwym zeby pojac ze taki stan moze byc na co dzien troche uciazliwy,wiec sadze ze odp na mojego posta sa w wiekszosci od niedorozwinietej mlodziezy albo panow z demencja starcza,no trudno,zdarza sie i tak w zyciu