Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Straszniezasmucona

CHODAKOWSKA - CO JA ROBIE ZLE???? - wagA stoi w miejscu...

Polecane posty

Gość Straszniezasmucona

Witajcie Od 2 tyg ćwicze Ewę Chodakowska- 5dni=2 dni killer + skalpel i 3 dni sam skalpel. Odżywiam sie racjonalnie 5 posiłków dziennie, nie jem 3 h przed snem i... D**a;((( ciało jest jakby smuklejsze ale tylko wizualnie! Przytylam JUZ 2kG!!!!!!!!!!!!! I w obwodzie tez nie ma różnicy... Jeansy są takie same... Co robię złe???? Co mam zrobic??? Pomóżcie mi!!!!!!! Co jem-5 posilkow-przykladowe menu: -sniadanie - zawsze platki zbozowe - 2 sniadanie - porcja owocow badz danio - obiad - gotowane w woku na parze, w piekarniku na grillu - piersi, ryby czasami wolowina niskotluszczowa plus warzywa - fasolka, brokulu, marchew i kalafior do wyboru - bez ziemniakow - podwieczorek - owoce lub serek - kolacja - kanapka z ciemnoziarnistym chlebem, wedlina, warzywo czasami jajka na twardo

Gość agusia3456
wszystko wydaje sie w porzadku...cierpliwosci-moim zdaniem waga pojdzie w dol niedlugu...moze wiecej jedz????

Gość Straszniezasmucona
ktos poradzi???????

Gość Straszniezasmucona
heloooouu laski!!!

Gość Straszniezasmucona
upuppupu

Gość ula+30
te 5 posiłków to prawdopodobnie teoria! popatrz na ewę sucha, niczym osoba zagłodzona ona cos mówi o 1300 kcal a ty ile jesz? i ćwicz dalej, jak dasz radę ja biegam..etc i waga w m-cu

Trochę cierpliwości :/ zmierz sie dopiero po miesiacu ćwiczeń. Sama ćwicze z Ewka i efekty są. Ula+30 - Ewa je dziennie 2500 tysiąca kalorii wiec nie jest zaglodzona. Prowadzi aktywny tryb życia i dlatego wyglada jak wyglada

A i ona mówi, ze dziennie siedząc na du*ie spalamy 1300 kalorii. Jeśli chcemy schudnąć ZDROWO zaleca razem z jej dietetyczka jesc 1500 kalorii przy treningach 3 razy w tygodniu lub 1800 przy 5 na tydz

Gość ula+30
ale tak naprawdę nie powiedziała ile kal spożywa i co je! można pić wódke i mieścić się w 1300

A i ona mówi, ze dziennie siedząc na du*ie spalamy 1300 kalorii. Jeśli chcemy schudnąć ZDROWO zaleca razem z jej dietetyczka jesc 1500 kalorii przy treningach 3 razy w tygodniu lub 1800 przy 5 na tydz

Gość jacobs3
Napisz do niej na facebooku -chętnie odpisuje i odpowiada na pytania

Ula+30 Wes mini nie denerwuj :/ " ale tak naprawdę nie powiedziała ile kal spożywa i co je! można pić wódke i mieścić się w 1300" U niej na facebooku jest wklejony jej jadłospis ... A ostatnio wrzuca nawet jadłospis dla dziewczyn, które chcą schudnąć! Nie pisz wiec jak nic nie wiesz w tym temacie. Wkurzaja mnie takie osoby

Gość ula+30
obejrzałam te filmy z ćwiczeniami i ..to nie dla mnie tak się zażynać, męczyć ja pływam 2-3x/ tydzień po 1 H spodnie ze mnie leca o diete nie dbam raz zjem lody, raz pierogi..

Gość ced
WAGA STOI PONIEWAZ KSZTALTUJA SIE MIESNIE. jak mozna tego nie wiedziec tluki a biora sie za cwiczenia :o

Gość ula+30
amen , ty mnie też wkurzasz ja przeczytałam wiekszość forów nt jej ćwiczeń i jej strone oprzejrzałam jakoś nie wszyscy chudną a popatrz na jej ułańskie nogi, okropnie chude z dziurą pomiedzy udami! nie wierzę ,że dużo je! no może spala ją tryb życia, stres, treningi z laskami mądre odchudzanie to z dietetykiem, robisz badania, trener dobiera ci ćwiczenia dla mnie to bezsensowne skakanie! obciążające kolana, zresztą wiele osób ewie to zarzuca te jej ćwiczenia , to niczym się nie różnia od podskoków na skakance efekt ten sam mnie lekarz ustawił 1200 kcal, bo mam taką przemianę i mało chudnę moim zdaniem ćwiczenia i dieta ma sens z lekarzem lub dietetykiem, ajk cie obejrzy , pozna twoje nawyki ..wolny rynek kupujcie płyty i ćwiczcie ja tam wole z trenerem

Gość susannn
tluki a biora sie za cwiczenia :P jak można kształtować mięśnie? najpierw trzeba pozbyć się sadła! tłuszczu..złych nawyków żywieniowych i dopiero można pomarzyć o mięśniach bo do wykształcenia mięśni większość nie dojdzie bo się obężre pizzą, pierogami, schabowym, sernikiem.. tak wyglądają wasze diety!

Gość susannn
Justyna Kowalczyk mówi że ona spala 8 tys. kcal podczas treningu, morderczego treningu czyli..można jeść ale trzeba i spalać!

Ula+30 - taka wielce oczytana jestes a nie potrafiłas poprawnie odpowiedzieć na pytania autorki. Mozesz jej nie wierzyć czy je tyle czy nie, twoja wola albo poprostu jej zazdrościsz. Co do figury nie każdemu moze sie podobać ale nie mozna jej niczego zarzucić. Jeżeli jej treningi cię "zazynaja, męczą" to tylko pomysł jak słaba masz kondycję. O zdrowym odżywianiu mozna sie dużo dowiedzieć z internetu. Oczywiście, do dietetyka fajnie jest sie wybrac ale nie każdy ma na to pieniądze. Jeżeli chodzi o kolana, to po prostu trzeba sobie zafundować dobre buty. Dużo osób sie żali, bo ćwiczy na bosaka (idioci). Nie mozna tego porównać do skakanki... Słyszałas o treningu interwalowym? Smaczynch pierogow życzę :)

Gość Straszniezasmucona
lol....brak slow na niektore z was! Aamen-popieram! dobre buty to podstawa ;) co za bzdury,ze przy tluszczu nie mozna cwiczyc na ksztaltowanie miesni-tluszcz spala sie po 30 min intensywnego treningu! a kalorie spalamy caly czas! ula+30 Pierogi???Lody??? no chyba zaden normalny czlowiek, ktory chce zgubic tluszcz i uksztaltowac sylwetke nie je pierogow i lodow-chyba ze jako maly grzeszek raz w miesiacu

Gość nianiu
Co jem-5 posilkow-przykladowe menu: -sniadanie - zawsze platki zbozowe - 2 sniadanie - porcja owocow badz danio - obiad - gotowane w woku na parze, w piekarniku na grillu - piersi, ryby czasami wolowina niskotluszczowa plus warzywa - fasolka, brokulu, marchew i kalafior do wyboru - bez ziemniakow - podwieczorek - owoce lub serek - kolacja - kanapka z ciemnoziarnistym chlebem, wedlina, warzywo czasami jajka na twardo śniadanie - może być, ale lepsza będzie np. owsianka + jakiś owoc, np. śliwka II śniadanie - ok obiad - ok, tylko marchewka nie może być gotowana (czyli zrezygnuj) - ma wysoki indeks glikemiczny podwieczorek - lepiej zjedz serek, albo jakiś jogurt lub kefir, na owoce już za późno (ewentualnie truskawki) kolacja - nie je się chleba na kolacje. lepiej zjeść jakieś warzywa i białko. węglowodany stanowcze NIE. a tyjesz, bo Ci się kształtują mięśnie.

Gość Olcia Dubicka
Jeśli przytyłaś to mogą być to kilogramy z mięśni bo one są 4 razy cięższe niż tłuszcz a skoro ćwiczysz to normalne że mięśnie się pompują i wagę dodają. To że obwody się nie zmieniły to znaczy że mięśnie się napompowały i wypychają masę tłuszczową. Kolejna sprawa to taka że jak ćwiczysz to musisz jeść więcej białka bo mięśnie nie mają się z czego odbudować a tylko się pompują. Do każdego posiłku musisz dodać białko nie może być samych płatków. Na 2 śniadanie porcja owoców to błąd bo owoce to cukier w postaci fruktozy a tego cukru trzeba unikać. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)